G4Media.ro

Opozantul rus Alexei Navalnîi a aflat în închisoare despre masacrul din orașul…

Sursa foto: Facebook/ Aleksei Navalnîi

Opozantul rus Alexei Navalnîi a aflat în închisoare despre masacrul din orașul Bucea: Propaganda lui Putin a încetat de mult să mai fie un instrument. Ei cer război până la sfârșitul războiului

Aflat la închisoare, opozantul rus Alexei Navalnîi a aflat despre masacrul de la Bucea de la ChannelOneNews, relatează Nexta. El a transmis că ca propagandiștii lui Putin trebuie să fie considerați criminali de război „cu drepturi depline”:

„Propaganda lui Putin a încetat de mult să mai fie un instrument. Ei sunt adevărați belicoși și au devenit un partid de sine stătător. Ei cer război până la sfârșitul războiului. Nici măcar un război nuclear nu îi sperie. Pe propriii putiniști îi defăimează și îi distrug în direct la televizor, dacă aceștia doar îndrăznesc să sugereze că negocierile de pace sunt un lucru bun. Cei care se războiesc ar trebui să fie tratați ca niște criminali de război. (…) Atrocitățile monstruoase din Bucea, Irpen și alte orașe din Ucraina au fost comise nu doar de cei care au legat mâinile oamenilor pașnici la spate, nu doar de cei care i-au împușcat în ceafă, ci și de cei care au stat deoparte și au îndemnat: Trage, trage, trage, și noi să o jucăm bine la emisiunea de noapte„, a transmis Alexei Navalnîi, conform Nexta.

Sursa foto: Facebook/ Aleksei Navalnîi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Nici ăsta nu-i mai breaz.
  În trecut a declarat că el nu ar retroceda Crimeea.

  • Postacule, oare de ce? iti fac si un desen, poate peicepi in sfarsit ca Crimeea e locuita majoeitar de rusi si Ucraina a primit-o doar temporar cadou, tot de la rusi…

  • A primit temporar cadou? 😅 În Rusia nu e noapte sa dormiți? Mai postează și mâine, poate ești obosit.

  • @rsumy – Asa e, dar cel putin e un om normal la cap. Plus ca nu despre Crimeea era vorba, daca era doar Crimeea nu se ajungea la razboi, schizofrenicul de putin vrea toatea Ucraina!

  • Repet! Stefan cel Mare s-a căsătorit cu Maria de Mangop. Mangop era la vremea aceea capitala Crimeei. In plus l-a ajutat cu trupe moldovenești și tătărești pe cumnatul său,Vladislav, să rămână pe tron. Deci Crimeea este românească! Eu ți-am zis că e popa, tu nu! Batman, Batman….

 2. ce exprimare e asta
  „cer război până la sfârșitul războiului”?
  au luat.o razna cu toții
  deja conflictul se lungește că o peltea acră și cusută cu ață galben.albastră
  e momentul ptr stop joc stimați propagandiști pro.război întreținut artificial

 3. Nici asta nui asa mort precum se zicea, arata acceptabil, da ar trebui sa termine propagandistii pro razboi dar ei din asta traiesc.

  • Ștefănele războiul trebuie să-l sfârșească cei ce au început „operațiunile militare speciale”.
   Nu poți cere celui agresat oprirea războiului.