G4Media.ro

Operaţiune neobişnuită a poliţiei din Moldova, pe o maşină plutitoare, cu pedale,…

Operaţiune neobişnuită a poliţiei din Moldova, pe o maşină plutitoare, cu pedale, pe lacul din Valea Trandafirilor

O operaţiune neobişnuită a poliţiei din Chişinău a trezit curiozitatea celor din preajmă, mai ales datorită soluţiei ingenioase găsite de poliţie pentru a ajunge la protagonistul pentru care au fost chemaţi. Nu a fost vorba de o maşină obişnuită cu girofar, ci de o ambarcaţiune în formă de maşină cu pedale de pe lacul Valea Trandafirilor din Chişinău, din cele folosite de obicei cu scop de relaxare pe lac, scrie piataauto.md.

Poliţiştii au fost chemaţi din cauza unui cetăţean care tulburase ordinea publică şi nu voia să iasă din lac. Chiar dacă poliţiştii l-au somat de câteva ori să iasă, acesta a refuzat categoric, aşa că poliţiştii s-au văzut nevoiţi să încerce să-l reţină direct în apă sau cel puţin să-l scoată iniţial de acolo.

Poliţiştii au folosit maşinile de pe margine, urcând într-una dintre ele şi pedalând pe apă până la protagonist. De mai multe ori curenţii de apă i-au îndepărtat pe poliţişti de acesta şi au trebuit să revină din nou şi din nou, iar momentul a fost urmărit şi filmat de mai mulţi martori.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. „maşină plutitoare, cu pedale”, bă voi sunteți normali?

  2. Bine ca l-au salvat pe respectivul.
    Iar in privinta masinii folosite, eu zic ca au dat dovada de creativitate….mi-ar placea si mie sa mi se ceara actele de un politist imbracat in cavaler in armura sau Zana maseluta. Macar o data pe an, de ziua femeii de exemplu.