G4Media.ro

ONU cataloghează atentele teroriste de la Kabul drept un „atac hidos asupra…

Sursa foto: Twitter/ @sarojrath

ONU cataloghează atentele teroriste de la Kabul drept un „atac hidos asupra civililor disperați” și spune că cei responsabili trebuie „prinși și aduși în fața justiției”

Organizația Națiunilor Unite (ONU) a cerut ca cei responsabili pentru „hidosul atac asupra civililor disperați” din Kabul să fie „prinși și aduși în fața justiției”, potrivit BBC.

Atentatele teroriste care vizează persoanele care stau la coadă la aeroportul din capitala afgană au fost „calculate în mod clar pentru a ucide și a mutila cât mai mulți oameni posibil: civili – copii, femei, tați, mame”, a declarat purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisar ONU pentru Om Drepturile, Rupert Colville.

„A fost un atac special conceput pentru a provoca masacrul”, a adăugat el.

Președintele american Joe Biden a promis că SUA va urmări și „va vâna” jihadiștii din spatele atentatelor din Kabul, care au ucis cel puțin 90 de persoane – inclusiv 13 soldați americani.

Sursa foto: Twitter/ @sarojrath

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Impotenta pe linie, nimic mai mult. Pzde care se cred barbati, asta este onu si restul curcilor care isi dau cu parerea. Singurii care au combatut fenomenul au fost rusii…au omorat toate rudele atentatorilor pt descurajarea viitoarelor atentate. Cu teoristii nu se negocieaza, ii omori pe toti

  2. Trebuie prinsi si judecati, condamnati la maxim 5 ani la pensionul de schimb de experienta dupa care eliberati sa vedem daca schimbul de experienta a fost rodnic (macar dublarea numarului de morti). Sunt si ei saracutii cetateni si au drepturi.
    Ii anunt pe toti vociferatorii de pe planeta ca un milion de vorbe nu fac cat un scuipat in ochi :)))))

  3. Biden mai este președintele SUA?Daca era Trump îl mâncau cu fulgi cu tot.

  4. Cei din conducerea SUA nu isi dau seama ca ISIS-K este bine infiltrat in randurile talibanilor si va duce la evenimente de genul 11 septembrie 2011.