G4Media.ro

Olguţa Vasilescu: PSD a câştigat majoritatea în Consiliul Local Craiova / Are…

Sursa Foto: Facebook / Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu: PSD a câştigat majoritatea în Consiliul Local Craiova / Are 14 mandate de consilieri locali din 27

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, care, potrivit rezultatelor parţiale, a câştigat al patrulea mandat în această funcţie din partea PSD, afirmă că social democraţii au câştigat şi 14 mandate în Consiliul Local Craiova, din cele 27 în total, transmite Agerpres.

„Am terminat numărarea paralelă. PSD a câştigat 14 mandate şi, deci, majoritate în Consiliul Local. Ceilalţi competitori au obţinut 4 mandate (n.red.: PNL), 4 mandate (n.red.: ADU), respectiv 5 mandate (n.red.: AUR). Mulţumesc pentru susţinere celor care au votat PSD!”, a scris, pe facebook, Olguţa Vasilescu, care este şi preşedintele PSD Craiova.

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Craiova, cu un procent de circa 55%, potrivit datelor parţiale AEP.

Pe locul al doilea se situează candidatul AUR, Marian Vasile, cu circa 16%, urmat de candidatul Alianţei Dreapta Unită, Emilia Neagu, cu circa 13%, şi candidatul PNL, Nicolae Giugea, cu circa 8,5%.

La Consiliul Local Craiova, pe primul loc se află PSD, cu circa 44%, urmat de AUR – cu circa 16,5%, Alianţa Dreapta Unită cu circa 14% şi PNL cu circa 13%.

În municipiul Craiova, prezenţa la vot a fost de 39,28%, cu mult sub prezenţa înregistrată la nivelul judeţului care a fost de 52,25%. AGERPRES / (AS – autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Craiovenilor le place de Vulpița fiindcă le face OO lucioase la fiecare sărbătoare, chiar dacă costă câte o găleată cu diamante fiecare.
    Circ să fie, restul nu contează