G4Media.ro

Olguța Vasilescu a început să pună instalațiile de Crăciun la Craiova: Ne…

sursa foto: Olguta Vasilescu

Olguța Vasilescu a început să pună instalațiile de Crăciun la Craiova: Ne e teamă că nu vom fi gata până pe 17 noiembrie, când e programată deschiderea târgului, un târg „cum nu s-a mai văzut în România”

De abia ce am intrat în luna octombrie și primărița Craiovei anunță că a început deja să instaleze luminițele de Crăciun, pentru că instalațiile sunt foarte multe – 2 milioane de beculețe – iar timpul rămas până la deschiderea târgului dedicat sărbătorilor de iarnă ar fi prea scurt. Olguța Vasilescu anunță că vrea să deschidă târgul din 17 noiembrie, adică mai repede decât toate celelalte primării din țară. Ea promite că bradul care va fi amplasat în Piața Mihai Viteazul va avea peste 20 de metri și va fi cel mai mare din țară.

„Așa cum craiovenii care s-au plimbat astăzi prin zona centrală au putut observa, am început deja să punem instalațiile pentru Târgul de Crăciun. De ce așa devreme? Pentru că avem de montat aproape 2 milioane de beculețe și chiar ne e teamă că nu vom fi gata până pe 17 noiembrie, când e programată deschiderea”, a comentat Olguța Vasilescu pe contul său de facebook.

Aceasta mai afirmă că târgul sărbătorilor de iarnă se va desfășura tot în aceleași patru piețe (Mihai Viteazul, Frații Buzești, Doljeana și Shakespeare), dar pentru că a adus un concept complet nou  față de anii trecuți, „cum nu s-a mai văzut în România”, e nevoie de mai multă atenția la detaliile care țin de amenajare.

„În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii: lumină rece, boltă cu nori si păsări, castel de vis, oglinda imensă și cioburi, patinoar, căsuțe în culorile zăpezii și chiar Crăiasa Zăpezii, care este Alice cu alte haine și baghetă magică. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești unde va fi o explozie de  lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România”, spune Olguța Vasilescu.

Și barurile, restaurantele și hotelurile din zona centrală vor fi împodobite în premieră, tot cu ornamente de lumină caldă, astfel că primăriția Craiovei îi invită pe reprezentanții societăților să dea o mână de ajutor autorităților.

„La teatru vor fi alte ornamente și cea mai mare roată din România. În fine, nu vreau să divulg toate surprizele, fiindcă sunt multe și ne vor plasa, din nou, în topul european al piețelor de Craciun, fără îndoială, dar vă prezint o fotografie cu bradul care va fi în Piața Mihai Viteazul și care va avea peste 20 de metri, pentru a vedea cam la ce să vă așteptați de la noi”, a mai spus Olguta Vasilescu, subliniind că cei care nu-s craioveni ar fi bine să-și facă rezervări la hoteluri după data de 17 noiembrie, pentru că târgul de la Craiova va fi unul dintre cele mai frumoase târguri de sărbători din Europa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Cea mai mare roată, cel mai mare brad, cea mai mare pizza, cel mai mare cârnat. Mai pe scurt, cea mai mare țeapă.
  Oamenii bat nucii, culeg viile, pun de murături, iar nesătuii ăștia ni-l vor planta pe Moș Crăciun la fiecare colț de drum cât încă umblăm în tricou pe afară. Până la Sfintele Sărbători ni se va acri și de luminițe și de craciunițe și de reduceri la toate prostiile inutile. De Anul Nou nu vom dori decât să scăpăm mai repede de acest coșmar. Degeaba însă, la sfârșitul lui ianuarie vor incepe pregătirile pentru târgul de Paști, cu cel mai mare iepure, cel mai mare ou și bineînțeles tradiționala cea mai mare țeapă. Deci nu ne vom plictisi.
  Curtea de Conturi face nani pe bani mulți, DNA face nani pe bani și mai mulți.

  • Curtea de Conturi este in solda P$D. Aceasta DUamna Firea a Olteniei calcă pe cap Orice Oltean. Oltenii sunt gata împăiați in fata lu Olgutsa.

 2. Și uite-asa trece anul cu bâlciuri de Paște și de Crăciun…

 3. Eu mă întreb de ce o fi dezafectat instalațiile de anul trecut. Făcea și ea economie la bugetul Craiovei.

 4. săraca pupăză cu cap roșu se teme.
  spune-le fă să-și ascută săbiile !!