G4Media.ro

Oficial: Hidroelectrica scoate la licitație serviciile de audit în vederea listării la…

Oficial: Hidroelectrica scoate la licitație serviciile de audit în vederea listării la bursă

Compania de stat Hidoelectrica a scos la licitație un contract de 1,68 milioane de euro pentru auditarea rezultatelor financiare în perioada 2021 – 2024 și auditarea, la general, a societății în vederea listării la Bursa de Valori București și o bursă internațională, cel mai probabil, Londra. Practic, acest contract are trei loturi, din care auditul pentru situații financiare are o valoare de 966.000 euro, cel pentru listarea la BVB , 340.000 de euro, iar cel pentru listarea la o bursă internațională, 380.000 de euro.

Hidroelectrica va atribui unei singure firme contractul pentru aceste trei loturi, potrivit anunțului de pe portalul de achiziții publice.

Ofertele vor fi depuse până în 6 septembrie, iar departajarea se va face în proporție de 80% prin preț, 5% prin experiența Expertului cheie, care trebuie să fie membru al Camerei Auditorilor Financiari și experiența lidrului echipei de auditori.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Asta inseamna ca listarea s-ar face in 2025.

  2. Hidrocentrala aia din poza zici ca e cea visata de Dragnea pe Dunare la el in sat

  3. Asta pentru cine se mai pregătește ? Ce de bănet , știe hidroelectrica ,că societatea de mentenanță unde este acționar 100 % și acum se zbate in noroi ,când ei declara la 6 luni pe anul 2021 dublarea profitului fata de anul trecut . Daca ministrul energiei uns de Orban ,trecut în tabăra lui cuțu nu ar dormi pe el ,ar trebui să-l cheme pe badea la el și să i rupă mîna daca nu vrea sa și semneze demisia … Dar nu poate că al sună Buican al cărui protejat este ( Badea ) iese urat .Buican care inca e nehotărât cu cine votează la congres … Ăștia sunt papagalii care conduc Romania ,care conduc energia ,care conduc ministere , care nu mai scăpăm de ei , suntem blestemați …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.