G4Media.ro

Oficial american: În noul val pandemic, “dacă nu avem măști în școli,…

Oficial american: În noul val pandemic, “dacă nu avem măști în școli, acest virus se va răspândi și mai mult” / Alternativa – “focare în școli sau întoarcerea la școala la distanță, primul lucru pe care dorim să-l prevenim”

În prezent, în SUA se înregistrează cel mai mare număr de copii care se află nternați în spital, de la începutul pandemiei, anume 1.450, după cum a declarat, duminică, directorul Institutelor Naționale de Sănătate, Francis Collins, la postul ABC, citat de The Guardian. El a făcut declarațiile într-p pledoarie pentru a-i convinge pe americanii care încă nu s-au vaccinat să o facă: “mulți dintre copii, având mai puțin de 12 ani, nu s-au putut vaccina, dar ceilalți dintre noi am fi putut face treabă mai bună”, a spus oficialul.

El a pus creșterea numărului de cazuri în rândul copiilor în contextul răspândirii ultimei variante Covid-19, într-un moment în care 90 de milioane de americani adulți nu s-au vaccinat încă, iar vaccinurile nu sunt încă autorizate pentru copiii sub 12 ani.

În SUA, numărul cazurilor noi de Covid-19 a depășit din nou pragul de 100.000 în medie pe zi, nivel similar situației din cursul iernii.

Citește mai mult pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. A facut vreun individ de la Protectia Copilului o analiza referitor la numarul de infectii cutanate pe fata copiilor de la mastile de protectie? Din ce vad pe strada nu stam prea bine si mai ales la adolescentii care deja erau predispusi la acnee. Sau poate in primul rand medicul Arafat, ISU? Sau este un efect secundar neglijabil?

  2. dupa 17 luni, rezultatele se vad

  3. faceti-va vaccinul! daca nu, vor muri copilasi si pisicute pufoase, care inainte de 2020 erau nemuritori!