G4Media.ro

Oferte și prețuri pentru Crăciun sau Revelion pe litoral și în deltă…

Sursa foto: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării / Facebook

Oferte și prețuri pentru Crăciun sau Revelion pe litoral și în deltă / Tarifele pornesc de la circa 250 de euro și ajung până la 1.750 de euro pentru două persoane pentru un sejur de trei nopți cu toate facilitățile

Dacă nu te-ai hotărât încă unde să-ți petreci sărbătorile de iarnă, litoralul Mării Negre sau Delta Dunării pot fi opțiunile de anul acesta, mai ales că, momentan, vremea se anunță liniștită, fără furtuni și cu temperaturi pozitive, de până la 8 grade, peste media obișnuită pentru sfârșitul de an, conform accuweather.com.

Singurul hotel de 5 stele din stațiunea Mamaia a scos la vânzare pentru perioada Revelionului (30 decembrie – 2 ianuarie) un pachet de 3 nopți care include, conform platformei litoralulromânesc.ro

  • o cină cu meniu fix în 30 decembrie (fără băuturi incluse) și muzică live, un mic dejun și o cină festivă în 31 decembrie (cu meniu fix, respectiv open bar, muzică live, ”invitați surpriză” și spectacolul de artificii de la miezul nopții), un brunch, o cină cu meniu fix și open bar, muzică live în prima zi din an și un mic dejun în 2 ianuarie.  

În funcție de tipul camerei alese, cazarea și serviciile incluse costă:

  • 966 euro/sejur pentru 2 adulți la cameră dublă standard;
  • 1203 euro/sejur pentru 2 adulți la junior suite;
  • 1266 euro/sejur pentru 2 adulți la senior suite;
  • 1740 euro/sejur pentru 4 adulți la family room.

Copiii mai mici de 4 ani au gratuitate la cazare și masă, cei între 4 și 7 ani (neîmpliniți) achită 98 euro/sejur și beneficiază de mic dejun, brunch, cină și cină festivă, iar cei între 7 și 16 ani (neîmpliniți) achită 195 euro/ sejur și beneficiază de aceleași servicii.

Adolescenții de peste 16 ani inclusiv sunt considerați adulți și achită 331 euro/sejur. Oferta este valabilă doar cu plata în avans de 50% în 48 de ore de la rezervare și cu diferența cu 14 zile înainte de check-in. Clienții nu primesc avansul înapoi în cazul în care nu mai vor să efectueze sejurul. 

La patru stele sunt 3 hoteluri în stațiunea Mamaia și unul în Eforie Nord care au oferte de Revelion, pentru sume cuprinse între 2.900 și 7.600 lei/sejur pentru 2 adulți, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie (ultimul pachet include terapii pentru ambii adulți, cum ar fi masaje faciale, corporale, diferite tratamente wellness etc). 

Ofertele includ mic dejun, prânz, cină, cină festivă de Revelion, bal mascat, seară tradițională marinărească sau cu tradiții românești etc. Copiii sunt scutiți de asemenea de plata serviciilor, dar diferă vârstele de la care aceștia beneficiază de gratuitate, în funcție de hotel. 

La hotelul din Eforie Nord există opțiunea de all inclusive (inclusiv servicii de spa) pentru prețuri între 8.300 și 8.800 lei/sejur pentru 2 adulți. 

În Eforie Nord mai există trei hoteluri și o pensiune, de 3 stele, care au pregătit petreceri de Revelion și un hotel de trei stele în Mangalia. Prețurile la această categorie variază de la 3.500 lei (și se acceptă și bonuri valorice de până la 800 lei/cameră/sejur, iar copiii au gratuitate până la 12 ani, iar după 12 ani plătesc doar jumătate din valoarea sejurului pentru un adult) până la 4.000 de lei/sejur pentru 2 persoane (cu all inclusive și masă festivă de Revelion). 

Mai există oferte cuprinse între 300-450 lei/noapte pentru 2 persoane cu mic dejun inclus, dar cu condiția să fie rezervate minimum 3 nopți în perioada 29 decembrie – 3 ianuarie. 

Oferta este mai săracă pe litoral de Crăciun. Printre oferte sunt două hoteluri în stațiunea Mamaia și unul în Eforie Nord, pentru perioada 23-26 decembrie sau 24-26 decembrie.

Cei interesați se pot orienta la prețuri între 600-800 lei/noapte pentru două persoane (doar cazare și mic-dejun, la trei stele), fie la pachete între 1.100 și 2.000 de lei pentru 2 persoane/2 nopți și următoarele servicii: mic dejun, prânz tradițional românesc în ziua de Crăciun și cină, Moș Crăciun și cadouri pentru copii, pachet de bun venit în cameră.

Pentru trei zile, la patru stele, există oferte între 2.700 și 3.000 de lei/sejur/2 persoane, cu servicii incluse: mic dejun și cină, prânz barbeque tradițional românesc în ziua de Crăciun, cină specială de Crăciun cu muzică live, welcome package pentru copii și adulți, acces la spa și diferite terapii spa.

Oferta de Crăciun (23-26 decembrie) la unul dintre cele mai luxoase resorturi din Delta Dunării pornește de la 283 de euro/persoană/sejur și include cazare, gustări, masa festivă, acces la spa și petreceri cu muzică live, conform familytravel.ro. Tot acolo, un pachet de Revelion (30 decembrie – 2 ianuarie) pornește de la 230 de euro/persoană/sejur și include cină festivă cu bucate din Deltă, petreceri live și alte surprize. 

Printre ofertele din Deltă, mult mai puține decât pe litoral, mai există un pachet de Revelion de 4000 lei/persoană/3 zile (30 decembrie – 2 ianuarie) care include drum cu barca, pescuit, mese tradiționale pescărești și cazarea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...