G4Media.ro

Oana-Maria Bogdan: Plecările unor oameni trebuie privite ca un lucru firesc într-un…

Oana-Maria Bogdan: Plecările unor oameni trebuie privite ca un lucru firesc într-un partid altfel, cum e PLUS

Apar primele reacții de la vârful PLUS după ultimele retrageri de pe listele la europarlamentare și plecări din partid. Oana-Maria Bogdan, care a generat controverse cu declarațiile referitoare la proprietate, a scris pe contul de Facebook că ”plecările unor oameni trebuie privite ca un lucru firesc într-un partid altfel, cum e PLUS”.

Precizările Oanei-Maria Bogdan, despre care Dacian Cioloș a spus că este roata motrice a partidului, au venit după ce Oana Popescu, locul 20 pe lista de candidați a Alianței USR – PLUS, și-a anunțat joi retragerea de pe listă. Ea a invocat imposibilitatea de a face mai mult bine pentru oameni. Oana Popescu, fost secretar ”de stat în Ministerul Muncii, se alătură altor nume sonore care au părăsit partidul lui Dacian Cioloș în ultimele luni.

Redăm integral postarea Oanei-Maria Bogdan pe Facebook

 • ”Plecările unor oameni trebuie privite ca un lucru firesc într-un partid altfel, cum e PLUS. Noi nu suntem ca partidele clasice, unde membrii sunt legați de cumetrii, de interese de „clan”, de oportunism și de garantarea unor posturi călduțe. Noi ne-am strâns în PLUS pentru că împărtășim aceleași idei, aceleași idealuri. Sigur, pe parcurs, unii dintre noi pot alege o altă cale pentru atingerea acelor idealuri. Prețuim libertatea fiecăruia de a-și alege un drum. Vor mai veni și vor mai pleca oameni din PLUS, însă dorința și determinarea noastră de a face lucruri bune pentru România vor rămâne aceleași.”

Marți, 9 aprilie, Valeriu Nicolae, și el fost secretar de stat la Muncă în cabinetul Cioloș, și-a anunțat demisia din partidul PLUS.

În 22 martie, Mirabela Amarandei, unul dintre coordonatorii PLUS pe zona Moldovei, a demisionat din partid, spunând că vrea să se dedice domeniului educaţiei. Mirabela Amarandei e director de orientare strategică şi politici publice în Universitatea Bucureşti.

La finalul lunii ianuarie, profesorul universitar Valentin Naumescu de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj își anunțase tot pe Facebook demisia din partidul PLUS, acuzându-l pe Dacian Cioloș că ia decizii discreționare, că e lipsit de transparență și își promovează prietenii. Naumescu a fost al treilea membru PLUS plecat în aceeași zi, după demisiile forțate ale lui Avram Fițiu și George Gima.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. „Vor mai veni și vor mai pleca oameni din PLUS” – se pare ca doar se pleaca!

 2. Bine faci ca pleci erai prea INTELIGENTA pentru acest partid chiar si pentru tara.Vor pleca cei ce au alte optiuni.Mai sunt cativa care ar fi bine sa PLECE

 3. Partidul lui Dacian Ciolos trece de la PLUS la MINUS.

 4. Firesc, firesc, dar totusi de ce pleaca?

 5. Deci dl Ciolos imparteseste prostia frumoasei doamne ?
  Sau poate se bucura si el nitel de prostia intunecata a doamnei, ca e deschisa la sharing ..

 6. Era vorba de plecări nu de veniri, doamna. Individuale, ce-i drept, dar împreuna pot forma un grup 🙂

 7. Pare ca e un fel de vulpea si strugurii. Ce e drept…au plecat oameni care dupa ce a iesit sondajul si-au dat seama.xa nu au sanse la.un loc in parlament. Pacat ca nu stiu sa piarda.

 8. Tot partidul este pe picior de plecare, să fim realiști.

 9. Sex in grup cu Oana și Ciolos. Bleah

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.