G4Media.ro

Oamenii de afaceri liberali vor fi conduși de un condamnat definitiv /…

Oamenii de afaceri liberali vor fi conduși de un condamnat definitiv / Remus Borza e singurul candidat la funcția de președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali / A fost consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

Remus-Adrian Borza este singurul candidat la funcția de președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), organizația națională, spun surse din cadrul PNL pentru G4Media.

În 10 martie s-a desfășurat ședința Comisiei de Organizare și Desfășurare a Alegerilor din cadrul PNL, candidatura sa și a altor 16 liberali, pe alte funcții, fiind validate.

Sursa foto: G4Media

Remus Borza a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în 2016 pentru conflict de interese, iar în luna mai a fost numit consilier al premierului de atunci, Viorica Dăncilă.

El a ocupat funcția de consilier onorific pe probleme economice, reformă și fiscalitate al premierului pentru aproximativ două luni.

Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv, în februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că a direcţionat către societatea sa de avocatură contracte de asistenţă juridică, plătite de Hidroelectrica.

Borza a fost exclus din ALDE în 2017 pentru că a votat împotriva moțiunii de cenzură în urma căreia a căzut Cabinetul Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. asta ne explica la OUG13 pe la tv ca e normala coruptia, ca e peste tot

  2. Borza e un narcisist coleric si egoist dar a scos Hidroelctrica dintr-o gaura imensa.
    In contul acelei actiuni in care, daca se voia putea si dat de 1000 de ori in judecata, a fost totusi agatat cu o condamnare penala pentru un motiv de tot rasul legat de un subiect de resurse umane la HE.
    dar na, tre sa se vanda si ziarele, nu-i asa?

  3. „Oamenii de afaceri ” nu fac politica .Interesele lor sunt reprezentate de patronate .
    Politicienii care fac ( au ,controleaza ,sustin netransparent ) afaceri, nu sunt oameni de afaceri, ci doar escroci, profitori ai reglementarilor slabe .Pina nu elimini cauza ,atenuarea efectelor e costisitoare si ineficienta .

  4. PNL-ul e viitorul Pntcd, nu văd cine și de ce ce îi va mai vota.