G4Media.ro

O terasă din Mamaia a fost amendată cu 5000 de lei de…

sursa foto: Info Sud-Est

O terasă din Mamaia a fost amendată cu 5000 de lei de ITM pentru că a funcționat după ora 23:00

Administratorul unei terase situată în Piaţeta Cazino din Mamaia a fost amendat de către Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) cu 5.000 de lei pentru că nu a încheiat programul duminică seara, la ora 23.00, conform noilor reglementări ale Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, informează IPJ Constanţa, citată de Agerpres.ro.

„În cursul zilei de luni, reprezentanţii ITM Constanţa au luat măsura sancţionării contravenţionale a unui operator economic din staţiunea Mamaia (zona Piaţetei Cazino), cu amenda în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind programul de lucru din data de 2 august”, se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai organelor de control din au acţionat duminică noaptea, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară în vederea prevenirii şi limitării infectării cu COVID-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

Au fost verificate 133 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 35.000 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, alte trei pentru contravenţii privind protecţia consumatorilor, patru amenzi pentru activităţi ilicite de producţie, comerţ sau prestări de servicii şi 10 sancţiuni pentru fapte de încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, conform poliţiştilor.

sursa foto: Info Sud-Est

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Modificati amenzile in functie de cifra de afaceri.
    In procente.

    Luati exemplu:
    „Cea mai mare amendă de circulaţie din lume a fost dată în anul 2010 unui şofer suedez care a fost prins cu o viteză de 290 km/h în Elveţia. Este vorba de suma de 3,453,971 de lei, sau 731,076 de euro).
    Şoferul avea atunci vârstă de 37 de ani, şi conducea un Mercedes SLS AMG cu o viteză de 170 km/h peste limita admisă de lege.

    În conformitate cu legislaţia elveţiană, nivelul amenzii este determinat de bogăţia şoferului şi de viteza înregistrată.”

    • Tu n ai nimic de facut?? Eu as propune sa se dea in conformitate cu indicele de prostie. astfel tu cred ca ai lua amenda cam cat elvetianul sau suedezul?!. ori nu te poti hotara ce era

    • Mai @dorulet mai..

      Bucura-te ca nu e asa cum vrei tu, ca ai fi fost eutanasiat la nastere!

  2. Cand doar o sticla de vin bauta dupa ora 23 e 8.000 lei sau o sampanie 100.000 lei, amenda de 5.000 lei e pişu!