G4Media.ro

O stație de carburanți din Constanța, amendată cu 60 de mii de…

Sursa foto: Unsplash / marra

O stație de carburanți din Constanța, amendată cu 60 de mii de lei de Garda de Mediu / Funcționa fără autorizație pentru încărcarea buteliilor cu GPL / Controlul a fost făcut după ce locuitorii s-au plâns de mirosul de gaze

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au amendat o stație de carburanți cin Constanța după ce au depistat că nu avea autorizație pentru încărcarea buteliilor de uz casnic, relatează Agenția de presă Rador.

Comisarii au efectuat la stația din zona CET Palas, pentru verificarea unor reclamații adresate de o persoană care locuiește într-un bloc din vecinătatea stației, privind mirosul de gaze și disconfortul olfactiv. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea care administrează stația de distribuție a combustibililor nu deține autorizație de mediu pentru desfășurarea activității de încărcare butelii de uz casnic cu GPL, din rezervoarele aflate pe amplasamentul stației. Societatea este autorizată din punct de vedere al protecției mediului doar pentru desfășurarea activității de comerț cu combustibili lichizi și gazoși, din rezervoarele de stocare.

Pentru fapta care contravine prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului, s-a aplicat sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 60.000 lei și sancțiune complementară de suspendare a activității de încărcare butelii cu GPL la punctul de lucru care a făcut obiectul controlului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Iar ati pus poza cu butelii de freon! Sar in sus cunoscatorii acum!

  2. Gazetar,meserie grea!nu știe unul cum arată dar cat costă o butelie de gpl !