G4Media.ro

O pisică americană a supraviețuit o săptămână într-o cutie de carton Amazon,…

Foto: Facebook Carrie Clark/Captură video

O pisică americană a supraviețuit o săptămână într-o cutie de carton Amazon, unde s-a băgat de una singură, înainte de a fi reunită cu stăpânii ei

Un cuplu din statul Utah a rămas perplex când, într-o zi, pisica lor timidă, Galena, a dispărut brusc. Apoi a fost găsită într-un depozit Amazon tocmai în California la peste 800 de kilometri distanță, relatează NBC.

Galena a dispărut în mod misterios pe 10 aprilie, dar stăpânii ei nu și-au putut da seama cum de pisica de interior a putut dispărea fără urmă, a declarat Carrie Clark pentru KSL, rețea afiliată NBC. O săptămână mai târziu, cuplul a primit o notificare că microcipul lui Galena a fost scanat și în scurt timp au fost la telefon cu un veterinar din Los Angeles.

Galena a supraviețuit timp de șase zile fără mâncare sau apă după ce a fost trimisă din greșeală cu un retur de la Amazon.

„Am alergat să-i spun soțului meu că Galena a fost găsită și am cedat când ne-am dat seama că trebuie să fi sărit într-o cutie supradimensionată pe care am expediat-o miercurea precedentă”, a declarat Clark.

Pisica de interior are o înclinație pentru a se juca în cutii, potrivit lui Clark, și este deosebit de pricepută la a se ascunde.

Clark a declarat pentru KSL că a reușit să vorbească cu lucrătorul depozitului Amazon, Brandy, care a găsit-o pe Galena. Angajata Amazon i-a spus lui Clark prin telefon că a avut grijă de pisică înainte de a o duce la veterinar a doua zi. După ce au primit telefonul, Clark și soțul ei au rezervat un zbor spre California pentru a se reuni cu pisica lor.

„Galena este un sprijin emoțional uriaș pentru mine și m-a ajutat să trec prin multe dificultăți de sănătate în ultimii șase ani”, a declarat Clark. „Anxietatea și stresul de a nu ști ce s-a întâmplat cu ea au fost chinuitoare.”

Cuplul a actualizat o postare pe Facebook pe grupul Utah County Lost & Found PETS pe care Clark a făcut-o atunci când Galena a dispărut pentru prima dată, explicând povestea și descriind supraviețuirea pisicii ca fiind o binecuvântare „tandră”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...