G4Media.ro

O petrecere s-a încheiat cu o bătaie generală între români și bulgari,…

Sursa foto: Captură video / Il Giornale

O petrecere s-a încheiat cu o bătaie generală între români și bulgari, în Italia / Trei români i-au înjurat pe bulgarii care se aflau pe terasa unui local

O încăierare violentă cu bare de fier și sticle sparte, între bulgari și români, a izbucnit în urmă cu câteva seri în timpul unei petreceri aniversare pe o stradă centrală din Corigliano-Rossano, Calabria, informează Il Giornale.

O persoană a fost lovită de mai multe ori în gât și în cap, iar acum se află în stare gravă. Carabinierii au reconstituit faptele, grație camerelor de luat vederi și mărturiilor, și au fost luate patru măsuri preventive împotriva a tot atâtor străini.

Incidentul a avut loc seara, în timpul unei petreceri aniversare care se desfășura în fața unui local public situat în zona centrală Via Nazionale, la câțiva pași de piața bisericii Santa Maria delle Grazie din gara Corigliano-Rossano.

Potrivit martorilor oculari, un grup de cetățeni bulgari sărbătorea o zi de naștere, când trei cetățeni români, aparent neinvitați, au dat buzna între mese pentru a întrerupe toasturile.

S-au adresat cuvinte grele și înjurături, cel mai probabil din cauza unor evenimente anterioare, iar la scurt timp după aceea s-a ajuns la violență.

”În câteva clipe, s-a dezlănțuit iadul. Unul dintre patroni a fost grav rănit la gât, probabil de la o sticlă spartă, și a cedat sub loviturile bătăii aplicate de bărbatul violent. Trecătorii au văzut mese și scaune zburând, apoi sticle și alte obiecte”, relatează ziarul italian.

Carabinierii de la departamentul teritorial Corigliano-Rossano, medicii și asistentele de la serviciul 118 au intervenit la fața locului și l-au transportat pe bărbatul cel mai grav rănit la spitalul ‘Giannettasio’. Se pare că alți doi străini au fost ușor răniți. O baltă imensă de sânge era vizibilă pentru toți cei prezenți la fața locului.

Carabinierii au început imediat investigațiile pentru a da de urma autorilor acestui grav incident. Culegând informații de la fața locului și vizionând imaginile camerelor de luat vederi instalate în apropiere, militarii au reușit să îi identifice pe toți atacatorii.

S-a constatat că încăierarea a fost declanșată din motive banale. De asemenea, s-a reconstituit că unul dintre indivizii implicați a încercat să atenteze la viața unui alt bulgar, care a fost grav rănit și a trebuit să fie spitalizat. Astfel, trei bulgari au fost plasați în arest la domiciliu, în timp ce românul arestat a fost plasat în arest preventiv după îndeplinirea formalităților.

Sursa foto: Captură video / Il Giornale

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. „Diaspora” – votanții și grija USR!

  • Ești de servici mai sluga de corupți?! Mai bine zi de ce au fugit peste 3 milioane de români din tara, întreabă la partid PSD/PNL/AUR/UDMR ce au făcut cu zecile de miliarde pe care le-au furat în ultimi 33 de ani!

  • La ultimele alegeri …decât…5%din „diaspora „au votat peeseeedeee.Resturile din țară au votat resturile ce acum guvernează in coalitie:uuuseeeeleeee

  • Iar tragi pe nas AURolac? Băieții ăia sunt blonzi, cu ceafa groasa!

 2. Două naționalități, aceeași etnie… diversity, ce bunătăți aduci! Îți mulțumim și ne rugăm ție pentru minunata viață pe acest pământ!

  • Din Romania,far nu romani

 3. „Patron”, în engleză, înseamnă „oaspete” sau „client”, nu „patron”.

 4. Mo tato, erau de ai noștri, telectuali serioși cu doctoratul la Rahova. Dă ce râdeți avem servici serios la mâna întinsă și mici „împrumuturi” de la italieni .

 5. Cand ii vad pe strada aici in vest, nu stiu de care sa ma feresc mai tare dandu-le un larg ocol: romani, bulgari sau albanezi. Toti au vizaj de urangutani proaspat coborati din copac, suparati pe viata, moda si igiena.

 6. Fiecare raspunde ci ce il doare , halcde dat cu parerea.

 7. Scandal între bulgari și rromi din România. Așa trebuie pusa problema. Așa ne vede occidentul :R R O M I. ei sunt campioni la scandaluri și furturi și în țară și afara.

 8. Încă nu pot sa ma decid dacă e rău sau bine ca au emigrat atâția.

 9. Bravo lor!

 10. Cel cu crosa de Golf e domnul preşedinte Iohannis, aplicându-i o lovitură castraveţarului Eugen Pupintrebucistul, pentru că şi-a cam neglijat meseria săptămâna asta.

 11. s-au batut tsiganii intre ei