G4Media.ro

O pană de curent a afectat mai multe cartiere din București, sediul…

O pană de curent a afectat mai multe cartiere din București, sediul Guvernului, metroul, semafoarele, furnizarea de apă

Mai multe zone din Capitală, mai ales în sectoarele 5 și 6, au fost afectate vineri de o pană de curent, transmite News.ro. Printre instituțiile și companiile afectate s-au numărat sediul Guvernului, metroul și compania care furnizează apa în București. Reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia au declarat că problema ţine de instalaţiile Transelectrica, operatorul de transport controlat de Guvern.

Din cauza penei de curent a fost oprită temporar în Bucureşti și livrarea apei calde, sistemul de semaforizare din sectoarele 5 și 6 și programul de circulație al vehiculelor STB SA , potrivit Primăriei București.

Apa Nova a anunţat vineri că echipele companiei au intervenit jurul orei 12:50, după ce Staţia de Potabilizare Roşu, dar şi mai multe staţii de pompare şi repompare ale companiei din sectorul 6 au rămas fără energie electrică din cauza unei căderi de tensiune apărută la Staţia 110 KV Enel. În prezent, sistemul de pompare si distribuţie a fost repornit, dar din cauza căderii de tensiune şi a şocului hidraulic, apa şi-ar putea pierde din limpezime, în special în zone din sectorul 6, iar echipele companiei vor continua acţiunile în teren, pentru a interveni în situaţii ce pot apărea în cursul zilei.

Metrorex a anunţat că, în cinci staţii de metrou de pe Magistralele 1, 3 şi 4, a fost afectat iluminatul normal din cauza unei avarii a furnizorului de alimentare cu energie electrică şi a intrat în funcţiune iluminatul de siguranţă. Circulaţia trenurilor nu a fost afectată deocamdată de această situaţie. În plus, trei persoane au fost blocate în lift. Compania a luat măsuri pentru a reduce consumul de energie, în cazul în care pana de curent va dura mai mult. Ulterior, compania a anunţat că alimentarea cu energie a fost reluată.

Sursa foto: Transelectrica

Citește tot articolul pe News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. O astept pe Fifi sa declare sabotaje!!!

 2. Multumim inchinaciosilor la Sf. Bruxelles pentru enel distributie, cez, eon si restul care de la privatizare cu management vestic au umplut tara de investitii in retelele comuniste. In tara in care platesti la enel distributie din buzunarul tau prin firmele autorizate si ultima piulita pentru racordare…la medie si inalta tensiune daca nu plateste nimeni nici enel nu se inghesuie sa plateasca :)))

  • Nu uita ca cei ce lucreaza pentru „enel distributie, cez, eon si restul” sunt ROMANI, care, ca de obicei, isi fac foarte bine treaba, in mod competent si profesionist, dupa cum le sta in obiceiuri de mii de ani…..de la Burebizda incoace!!!

   Nu uita ca cei care au vandut catre „enel distributie, cez, eon si restul” ceea ce au vandut sunt ROMANI din PSD(supranumit „grup infrcational organizat”), care sunt recunoscuti pentru corectitudine si cinste exemplara, mostenite probabil tot de la Burebizda, si transmise „oral”, din generatie in generatie!!!

  • Altfel spus, mai du-te-n pzda matii!

  • Poti sa le multumesti PSD-ului (nominal lui Adrian Nastase) si PNL-ului (reprezentat de Tariceanu) pentru privatizarea Electrica (2004-2005), moment in care a intrat Enel pe piata. Sa le multumesti pentru contractele defavorabile partii romane, fara penalitati de neindeplinire. Sa le multumesti si guvernelor ulterioare ca n-au insistat ca planurile de investitii prevazute in contracte sa fie INDEPLINITE!

 3. Clar sabotaj!!

 4. Mai bine recunoșteau că am fost atacați cibernetic! Nici calculatoarele nu au funcționat corect, nici internetul, etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.