G4Media.ro

O nouă plângere împotriva lui Gérard Depardieu pentru agresiune sexuală / S-ar…

sursa foto: Captură video

O nouă plângere împotriva lui Gérard Depardieu pentru agresiune sexuală / S-ar fi produs în 2014 și ținta este o fostă asistentă în vârstă de 24 de ani, la acea vreme

O femeie a depus în ianuarie o plângere împotriva actorului Gérard Depardieu pentru agresiune sexuală în timpul unei filmări la Doué-en-Anjou (Maine-et-Loire, vest) în martie 2014, potrivit plângerii, scrie AFP, transmite News.ro.

Plângerea a fost depusă la 9 ianuarie 2024 la un post de poliţie din Paris pentru „agresiune sexuală asupra unei persoane vulnerabile de către o persoană care abuzează de autoritatea funcţiei sale”.

Faptele reclamate datează din martie 2014, potrivit documentului.

Potrivit cotidianului local Le Courrier de l’Ouest, faptele relatate de femeie, o fostă asistentă în vârstă de 24 de ani la acea vreme, au avut loc „în timpul filmărilor pentru filmul Le Magicien et les Siamois, regizat de Jean-Pierre Mocky”.

Intervievată de ziarul regional, tânăra, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a povestit „palmele lui pe tot corpul (ei)” şi „cuvintele indecente” ale actorului pe platou.

Gérard Depardieu, în vârstă de 75 de ani, a fost inculpat în decembrie 2020 pentru viol şi agresiune sexuală, după o plângere a actriţei Charlotte Arnould, care a relatat două violuri la domiciliul din Paris al actorului la sfârşitul lui august 2018.

Plângerea actriţei Hélene Darras, care l-a acuzat pe Gérard Depardieu că a agresat-o sexual în timpul unor filmări în 2007, a fost respinsă la sfârşitul lunii decembrie din cauza prescripţiei.

În decembrie 2023, jurnalista şi scriitoarea spaniolă Ruth Baza a depus, de asemenea, o plângere în Spania împotriva actorului pentru viol, pentru fapte care datează din 1995, la Paris.

La începutul lunii octombrie, actorul a negat acuzaţiile deja formulate împotriva sa, insistând că nu este „nici violator, nici prădător”, într-o scrisoare deschisă publicată în Le Figaro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...