G4Media.ro

O nouă ediție a Maratonului Resuscitării va avea loc la Cluj: Ateliere…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

O nouă ediție a Maratonului Resuscitării va avea loc la Cluj: Ateliere de prim ajutor ținute de către medici, paramedici și voluntarii SMURD

O nouă ediție a Maratonului Resuscitării va avea loc la Cluj, sâmbătă, 13 ianuarie, în centrul comerical VIVO, transmite Radio Cluj, citat de Rador.

Paul Olar, purtător de cuvânt al ISU Cluj, amintește că maratonul e o inițativă care a pornit de la Cluj, care și-a demonstrat deja utilitatea și care a fost preluată de toate Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară: „Vom avea ateliere de prim ajutor ținute de către medici, paramedici și voluntarii SMURD. Atelierele de prim ajutor vor dura toată ziua, nu este necesară o înscriere prealabilă, este gratuit și așteptăm pe toată lumea alături de noi. Lecțiile vor fi ținute pe manechine. Limba de predare principală va fi română, însă putem ține cursuri și în limbile în engleză, maghiară și în germană. Diferența pe care o poate face este vitală, cunoașterea acestor manevre salvatoare. Nu este greu, oricine poate învăța și oricine poate salva o viață întrucât o situație limită poate să apară oricând”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...