G4Media.ro

O nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie are loc la Sibiu…

Foto: Pexels

O nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie are loc la Sibiu pe 25-27 aprilie 2023

Specialiști în arta fotografică se vor întâlni la cea de-a 3-a ediție a Conferinței Naționale de Fotografie, desfășurată la Sibiu, în perioada 25-27 aprilie 2023, potrivit unui comunicat de presă.

Daniel Mihăilescu, Octav Ganea, Mihai Stețcu, Bogdan Maran, Cătalin Urdoi, Olga Vușcan, Vlad Lodoabă, Theo Manusaride, Silviu Matei, Valer Hancaș, Sebastian Purice, Alex Molovata vor prezenta publicului din experiența lor în domenii precum fotojurnalism, fotografie documentară, peisaj, acțiune, portret, wildlife, de eveniment și familie.

„Și anul acesta am pregătit un line-up de excepție, fotografi români, oameni care excelează în ceea ce fac, creatori de frumos, care vin să inspire și să provoace creativ pasionații de fotografie pe parcursul a trei zile. Vă așteptăm într-o atmosferă specială, unică în România, la Sibiu pe 25-27 Aprilie”, a declarat Petrică Tănase, organizator.

De asemenea, partenerii conferinței vor expune cele mai noi produse foto-video (lumini de studio, camere foto, accesorii foto, soluții de print, medii de stocare și software), oferind participanților ocazia să le testeze și să se familiarizeze cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Ultima zi a conferinței este dedicată atelierelor și sesiunilor one-to-one, de la fotojurnalism și fotografie de eveniment, la fotografie de acțiune și editare, toate gândite astfel încât participanții să poată experimenta și aprofunda informațiile prezentate pe parcursul sesiunilor. Biletele de acces la conferință si ateliere sunt disponibile pe www.cnf.ro. Sesiunile vor debuta marți, 25 aprilie, începând cu ora 09:00 în Sala Versailles, complexul Buonavista din Dumbrava Sibiului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează