G4Media.ro

O firmă cu un angajat a luat 13 contracte de 3,5 milioane…

sursa foto: Facebook/ CSM Constanța

O firmă cu un angajat a luat 13 contracte de 3,5 milioane de lei în ultimii doi ani de la CSM Constanța, aflat în subordinea primăriei/ Banii, dați prin achiziție directă sau procedură offline, sunt pentru promovare și publicitate în presă

Clubul Sportiv Municipal Constanța, aflat în subordinea primăriei, a cheltuit în ultimii trei ani aproximativ 3,5 milioane de lei pentru promovare și publicitate, transmite Info Sud-Est. Banii au ajuns la aceeași firmă, cu un singur angajat, și au început să curgă din perioada în care actualul șef al clubului, Andrei Talpeș, a promovat concursul de conducere organizat de Primăria Constanța.

Cea mai recentă achiziție de la CSM Constanța a fost încheiată în luna martie 2024, când firma Stan Creative Studio a obținut un contract de peste un milion de lei (fără TVA), pentru servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive, pe o perioadă de zece luni (martie – decembrie 2024), după cum se precizează în caietul de sarcini al achiziției.

13 contracte în doi ani, acordate direct sau prin procedură offline pentru Stan Creative Studio 

CSM Constanța a încheiat, în ultimii doi ani, 13 contracte în valoare totală de 3,5 milioane lei cu Stan Creative Studio SRL, firmă administrată de George Stan. Obiectul contractelor era promovarea sau organizarea de evenimente. Din cele 13 contracte, 10 au fost atribuite direct, iar trei prin licitație, dar fără a fi publicate pe platforma de achiziții publice, ci organizate prin procedură proprie offline. La toate licitațiile a participat același singur ofertant: Stan Creative Studio.

Primul contract a fost încheiat în august 2022, când președinte interimar al CSM era Andrei Talpeș. O lună mai târziu, Talpeș a promovat concursul pentru ocuparea postului de director al CSM Constanța.

Talpeș, în calitate de director al CSM, este anchetat de DNA Constanța în același dosar în care este anchetat și primarul PNL Vergil Chițac. ISE a scris despre cum dosarul a fost returnat procurorilor de la Constanța de către conducerea centrală a DNA. Înainte de a lua contractele de la CSM, firma cu un singur angajat a avut o cifră de afaceri de șase ori mai mică.

Firma cu un angajat a mai încheiat contracte și cu Federația Română de Box, Federația Română de Lupte și Federația Română de Gimnastică, în valoare totală de aproximativ 64.000 de lei, fără TVA.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...