G4Media.ro

O firmă care a aparţinut unui director Tel Drum şi-a schimbat numele…

O firmă care a aparţinut unui director Tel Drum şi-a schimbat numele şi acţionarii şi a câştigat contracte de 9 milioane de euro numai în Teleorman

Firma Team Star Sud 2019 (fostă Spring Road Cargo) din comuna Nanov, judeţul Teleorman, a câştigat contracte pentru lucrări publice de 9,2 milioane de euro în ultimul an, numai în judeţul Teleorman, potrivit SICAP (portalul guvernamental de transparenţă în achiziţii publice).

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma a aparţinut până la data de 27 martie 2018 lui Florea Neda, unul dintre foştii directori Tel Drum, anchetaţi alături de Liviu Dragnea. Florea a ieşit atunci din societate şi şi-a cesionat acţiunile lui Costel Cule, care intrase în firmă la data de 21 martie 2018, cu 33 %.

În aceeaşi zi, prin decizia asociatului unic de atunci, Florea Neda, a fost modificat obiectul de activitate al societăţii şi s-a menţionat ca activitate principală „lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor”, „activități de arhitectură” devenind obiect de activitate secundar.

La data de 7 iunie 2018, Florea Neda s-a retras şi din funcţia de administrator al firmei Spring Road Cargo şi a fost înlocuit cu Lucian Alexandru Stoica din Zimnicea. Şi, în fine, pe 18 octombrie 2019, prin decizie a acţionarului unic, Costel Cule, firma Spring Road Cargo şi-a schimbat numele în Team Star Sud 2019.

Ce contracte a obţinut firma Team Star Sud 2019 (fostă Spring Road Cargo).

21 ianuarie 2020: Team Star Sud 2019 a semnat un contract în valoare de peste 1,4 milioane de euro cu Compania Naţională de Investiţii pentru modernizarea, consolidarea şi extinderea cinematografului Modern din Roşiorii de Vede. A fost selecţie de oferte, fără licitaţie deschisă, fiind primite 2 oferte.

27 august 2019: firma Spring Road Cargo (redenumită apoi Team Star Sud 2019) a semnat un contract de peste 3,2 milioane de euro cu primăria Ciuperceni, judeţul Teleorman, pentru modernizarea drumurilor din comună. Iarăşi a fost selecţie de oferte.

4 iunie 2019: Spring Road Cargo a semnat un contract de aproape 2,8 milioane de euro cu CJ Teleorman pentru reabilitarea a 8 kilometri de drumuri judeţene între localităţile Orbeasca şi Călineşti. A fost tot selecţie de oferte.

1 noiembrie 2018: contract de peste 400.000 de euro al firmei Spring Road Cargo cu primăria comunei Năsturelu pentru reabilitarea a peste 2 kilometri de drum local către cabana Craca.

2 octombrie 2018: contract de peste 1,3 milioane de euro al firmei Spring Road Cargo cu primăria oraşului Videle pentru modernizarea unor străzi din oraş.

Potrivit presei locale din Constanţa, pe 19 decembrie 2019, o asociere de firme, din care face parte şi Team Star Sud 2019, a câştigat un contract de 4,5 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor din staţiunea Saturn. Team Star Sud 2019 a fost asociată cu Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi (SCDA) Infrastructură, deţinută de Alin Niculae Ştefan, fost director la compania Romstrade a lui Nelu Iordache.

De notat că în firma SCDA Infrastructură a fost acţionar până în aprile 2015 şi Florin Dimitrescu, devenit apoi, în iunie 2017, şef serviciu la Secretariatul general al Guvernului PSD şi numit recent, pe 29 ianuarie 2020, şef la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Cine e Florea Neda. A fost acţionarul şi administratorul firmei Spring Road Cargo (devenită Team Star Sud 2019) până în martie, respectiv iunie 2018. A fost director Tel Drum. Este trimis în judecată în dosarul Tel Drum 1 şi anchetat în dosarul Tel Drum 2, alături de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. E o practica perfectionata in cei 30 de ani postlovilutie.

  Numai prostii platesc impozite in romania.
  Numai prostii respecta legile.
  Numai prostii suporta rigorile legii.

  • Deci primarii PSD sponsorizeaza in contiunare infractorii si infractorii reinterpretati in patroni fura cat se mai poate pe ultima suta de metri. Lucrarile oricum vor fi oglinda competentei: in 2 ani vor arata ca dupa bombardament. Lucrari facute de hoti si incompetenti.

  • Eu ma simt bine sa fiu un om cinstit. Tu pari sa ai o problema daca zici ca numai prostii sunt corecti…

 2. e clar, nu avem scapare. hotii vor fi la putere mereu. dna e pe butuci, jale.

 3. Deci primarii PSD sponsorizeaza in contiunare infractorii si infractorii reinterpretati in patroni fura cat se mai poate pe ultima suta de metri. Lucrarile oricum vor fi oglinda competentei: in 2 ani vor arata ca dupa bombardament. Lucrari facute de hoti si incompetenti.

 4. 30 ani,acesti viermi comunisti,hoți,analfabeţi,strânși in hazna numită PSD,au ținut Romania in loc.