G4Media.ro

O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost…

captura youtube

O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței acestuia / Ea ajunge acolo pe o linie de cale ferată specială / În Soci, Kabaeva are un penthouse de 2600 de metri pătrați

Alina Kabaeva, fosta gimnastă cu care președintele rus Vladimir Putin ar avea trei copii, deține proprietăți imobiliare în valoare de aproximativ 120 de milioane de dolari prin intermediul unor persoane de fațadă, scrie , scrie publicația „Project” în investigația sa, citată de Meduza.

Printre aceste bunuri imobiliare se numără o casă de lemn pe teritoriul reședinței lui Putin din orașul Valdai.

Casa Alinei Kabaeva, care conduce un grup media pro-Kremlin, a fost construită la câteva sute de metri de reședința lui Putin. Copiii gimnastei își petrec timpul acolo, notează sursa citată.

Casa cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, judecând după imaginile din satelit, a început să fie construită în 2020. Construcția a fost finalizată doi ani mai târziu. După cum a declarat pentru „Project” o sursă familiarizată cu amenajarea reședinței, aceasta a fost creată „special pentru Kabaeva”.

În 2021, lângă casă a fost construit un debarcader, care se află pe malul canalului, de unde se poate ajunge cu barca până la un parc de 28 de hectare.

Casa Alinei Kabaeva se află pe un teren deținut de omul de afaceri Iuri Kovalciuc – la 800 de metri de casa construită la începutul anilor 2000 pentru Vladimir Putin, scrie „Project”. Reședința oficială a președintelui  se află lângă terenurile lui Kovalciuc.

Probabil Kabaeva și copiii ei – ca și Putin însuși – folosesc o linie de cale ferată specială și o gară păzită atunci când se deplasează la reședință, scrie publicația citată. Gara a fost construită în 2019, iar la stație există un heliport. Potrivit localnicilor, Putin zboară cu elicopterul de acolo până la reședință.

„Project” notează că stații secrete similare au fost construite lângă reședințele lui Putin din Soci și Novo-Ogarevo, între ele președintele se deplasează cu un tren blindat special.

Cu puțin timp înainte de izbucnirea războiului, Putin a început să călătorească în mod regulat cu un tren blindat.

Fosta gimnastă Alina Kabaeva deține mai mult de 20 de apartamente și case. Cea mai mare dintre facilități este un penthouse de 2600 de metri în Sochi

În total, publicația „Project” a numărat mai mult de 20 de proprietăți imobiliare în Moscova, Soci și Valdai, al căror proprietar real este Alina Kabaeva. Cele mai multe dintre ele sunt înregistrate la membrii familiei sale sau la oameni de afaceri apropiați de Putin.

Cel mai scump este penthouse-ul din complexul rezidențial „Royal Park” din Soci. Este vorba despre un apartament de 2.600 de metri pătrați. Acesta include o piscină, o terasă, precum și o platformă pentru elicopter pe acoperiș.

În interiorul penthouse-ului se află 20 de camere, o cameră cu șemineu, o sală de cinema și una de biliard, o saună, un solar, precum și un bar și un ring de dans. La etajul de dedesubt se află două apartamente separate pentru personalul de serviciu.

Proprietarul oficial al penthouse-ului din complexul rezidențial „Royal Park” este omul de afaceri Oleg Rudnov, care a intrat în cercul oamenilor de afaceri apropiați lui Putin încă din anii 1990.

După ce a cumpărat un penthouse, scrie „Project”, la cererea lui Kabaeva, în aceeași casă au fost achiziționate alte două apartamente cu o suprafață totală de 233 de metri pătrați, care au fost decorate pentru bunica sa. Publicația notează că agenții imobiliari care vând apartamente în această casă „au auzit că penthouse-ul este deținut de Kabaeva”, dar locuitorii din zonă nu au mai văzut-o acolo în ultimii ani.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...