G4Media.ro

O bunică din Rusia riscă cinci ani de închisoare după ce ar…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Nonexyst

O bunică din Rusia riscă cinci ani de închisoare după ce ar fi lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Putin în care spunea că vrea ca liderul de la Kremlin să moară – The Moscow Times

O bunică din Rusia riscă cinci ani de închisoare după ce ar fi lăsat un bilet scris de mână pe mormântul părinților lui Vladimir Putin în care spunea că își dorește ca liderul de la Kremlin să moară.

Irina Tsybaneva, în vârstă de 60 de ani, a fost arestată luni la locuința sa din Sankt Petersburg și acuzată de „profanare a trupurilor celor morți și a locurilor de înmormântare a acestora”, relatează The Moscow Times, citată de Sky News.

Mesajul exact lăsat pe mormântul Mariei Putina și al lui Vladimir Putin senior rămâne neclar, dar ar fi fost lăsat pe mormântul lor cu o zi înainte de cea de-a 70-a aniversare a liderului rus.

Într-un comunicat emis de serviciul de presă al sistemului judiciar din Sankt Petersburg se arată astfel „Ea a lăsat un bilet cu o inscripție jignitoare adresată președintelui Federației Ruse, profanând astfel un loc de înmormântare”.

Tsybaneva, care va fi reținută de poliție până vineri, ar putea acum să facă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dorinta bunicii se va îndeplini, ca doar Putin nu este etern.

    • Mda .. e ca si cum as prezice eu ca Tu ai sa mori, desi ai 20 de ani tot ai sa mori odata pe la 80 si prezicerea mea va fi adevarata .. sunt un profet 😅

  2. pentru crimele din ucraina putler trebuie sa arda etern in iad…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️