G4Media.ro

Numărul noilor cazuri zilnice de COVID-19 din Italia sare de pragul de…

Numărul noilor cazuri zilnice de COVID-19 din Italia sare de pragul de 1.000, pentru prima dată după 15 mai

Italia a înregistrat sâmbătă 1.071 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Roma, fiind prima dată după jumătatea lunii mai când numărul noilor cazuri zilnice depăşeşte 1.000 în această ţară, transmit Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Una dintre cele mai afectate ţări europene de noul coronavirus, Italia a reuşit să gestioneze epidemia după ce în perioada martie-aprilie a înregistrat un vârf al numărului de decese şi persoane infectate. În ultima lună s-a consemnat o nouă creştere a cazurilor de COVID-19, experţii punând această evoluţie pe seama vacanţei şi a vieţii de noapte mai active în această perioadă în Italia.

Ultima dată când numărul noilor cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depăşit 1.000 în Italia a fost pe 12 mai, cu 1.402 cazuri, cu şase zile înainte ca restaurantele, barurile şi magazinele să fie redeschise după zece săptămâni de izolare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Oficial, a pornit al doilea val !

    • La noi a pornit mai devreme, direct din primul, sintem cu saptamini, daca nu luni inaintea lor. La noi trece (ma rog, va trece), la ei vine. Sic.

  2. Sa se introduca obligativitatea carantinei de 14 zile pentru cei care vin din italia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.