G4Media.ro

Număr îngrijorător de mare de evenimente montane, în ultimele 24 de ore/…

sursa foto: DSU/FAcebook

Număr îngrijorător de mare de evenimente montane, în ultimele 24 de ore/ Salvamont a primit 25 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă/ Au fost salvate 31 de persoane

Salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină la ”un număr îngrijorător de mare de evenimente montane”, în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate 25 de apeluri prin care se cerea ajutor de urgenţă. Astfel, au fost salvate 31 de persoane, din care zece au fost predate echipajelor medicale, transmite News.ro.

”Zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente montane, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont primindu-se 25 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, au anunţat, duminică dimineaţă, reprezentanţii Salvamont România.

Astfel, au fost 6 apeluri pentru Salvamont Mureş, 3 apeluri pentru Salvamont Bistriţa-Năsăud, câte două pentru Salvamont Argeş şi Salvamont Gorj, precum şi câte un apel pentru Salvamont Alba, Salvamont Săcele, Salvamont Maramureş, Salvamont Caraş Severin-Muntele Mic, Salvamont Zărneşti, Salvamont Neamţ, Salvamont Dâmboviţa, Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Judeţul Braşov, Salvamont Harghita, Salvamont Petroşani şi Salvamont Bacău.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 31 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar 4 persoane au fost predate elicopterului SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană”, au menţionat salvamontiştii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...