G4Media.ro

“Nu te poți aștepta să învețe cu drag la matematică, dacă tu…

“Nu te poți aștepta să învețe cu drag la matematică, dacă tu povestești în prezența lui cât de nenorocit e respectivul profesor”. Zece moduri de a determina copilul să placă școala, recomandate părinților de învățătoarea Camelia Florea

Nu fiți descurajați, pentru că veți transmite asta și copilului vostru, spune în clipul cu cele “zece moduri de a determina copilul să-i placă școala, chiar dacă e pandemie”, învățătoarea Camelia Florea. Materialul a fost promovat de Inspectoratul Școlar Timiș pe pagina dedicată revenirii la școală.

Camelia Florea este învățătoare la Școala Gimnazială Remetea, din județul Bihor. Profesoara a publicat acest clip pe canalul său de Youtube, alături de alte “pastile” de acest fel, cu sfaturi pentru elevi și părinți.

“Chiar dacă e posibil să îmbinăm online-ul cu offline-ul, nu fiți descurajați, pentru că veți transmite asta și copilului vostru. Dragul meu părinte, crede-mă, nu o să-l ajute. Vrei un copil care să plece fericit la școală sau să își dorească se deschidă laptopul, în cazul în care va fi online? Sau îți dorești un copil care urăște școala, e frustrat și fără chef tot timpul? Eu cred că vrei să ai un copil care face parte din prima categorie așa că o să-ți spun 10 moduri de determinat copilul să-i placă școala, chiar dacă e pandemie”, spune învățătoarea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nu va stresati, profa. Necesarul de lucratori in campul spaaranghelului va ramane inalt pana cand adera Turcia. Si daca adera Turcia, mergem sa invatam mate prin spalarea de veceuri, cu Work and Travel.

  2. Frumos set de sfaturi, mulțumim doamna profesor învățător!!!

  3. Am sentimentul ca stimabila doamna incearca sa dea vina pe parinti pentru situatii in care cadrul didactic este direct raspunzator . Pe mine , in liceu , nici un profesor de matematica ( din cei patru care ne-au predat ) nu a reusit sa imi trezeasca interesul pentru matematica . In plus , parintii mei nu au vorbit urit despre profesori ( toti ) in fata mea . Goana dupa note mari este o prostie . Elevul trebuie indrumat si sustinut catre materia sau materiile de studiu pentru care are inclinatii si care ii plac .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.