G4Media.ro

Noul şef al CJ Iaşi, Costel Alexe: În următorii patru ani, cuvântul…

Noul şef al CJ Iaşi, Costel Alexe: În următorii patru ani, cuvântul de bază pentru dezvoltarea judeţului vor fi parcurile industriale

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe, învestit vineri în funcţie în prezenţa premierului Ludovic Orban, a anunţat că parcurile industriale vor fi o prioritate în mandatul său şi că mediul privat va fi un motor pentru dezvoltarea economică a regiunii.

Costel Alexe a spus că Moldova are nevoie de autostrăzile A8 Iaşi-Târgu Mureş şi A7 Siret-Bucureşti pentru a creşte din punct de vedere economic, în timp ce înfiinţarea de parcuri industriale în judeţ va fi o prioritate în mandatul său.

„Avem multe de făcut. Lucrările de infrastructură, cum ar fi A8 sau A7, sunt esenţiale pentru dezvoltarea judeţului nostru. Sănătatea este de asemenea foarte importantă, iar dincolo de cele şase spitale din subordinea Consiliului Judeţean şi care au nevoie urgentă de reabilitare, suntem hotărâţi ca lucrările la Spitalul Regional să înceapă cât mai repede. În următorii patru ani, cuvântul de bază pentru dezvoltarea judeţului Iaşi vor fi parcurile industriale. Iaşiul are nevoie ca toată această resursă umană de bună calitate să rămână aici şi să aducă plusvaloare judeţului. Mediul privat va fi în aceşti patru ani motorul care va trebui sprijinit”, a afirmat noul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe.

Totodată, Alexe a precizat că, în ultimii ani, la Iaşi au lipsit fie banii, fie echipa, dar că în prezent aceste neajunsuri au fost eliminate.

„Îmi doresc să reducem decalajele dintre estul şi vestul ţării. Îmi doresc să facem ce n-am reuşit ca şi clasă politică. De multe ori a lipsit viziunea, alteori au lipsit fondurile, dar de cele mai multe ori a lipsit echipa. Iar acum după mulţi ani suntem mai hotărâţi să facem echipă tocmai pentru ca fondurile europene şi guvernamentale, dar şi dezvoltarea judeţului să fie o prioritate. Am văzut exemple de bună practică în alte judeţe. Când primăria reşedinţă de judeţ şi Consiliul Judeţean au fost în aceeaşi echipă proiectele s-au făcut mult mai repede şi mai bine”, a declarat Costel Alexe.

Noul şef al CJ Iaşi i-a asigurat pe cei 97 de primari din judeţ că, indiferent de culoarea lor politică, le va acorda întreg sprijinul.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Tot cu vorbe asa mari a venit si la ministerul mediului unde a facut nika

 2. Verde fosforescent.

 3. Da… apă şi canalizare în tot județul este uăăăăăăăăiiiiiiiiii??????????????

 4. Cine l-a pus să se infecteze?

 5. De la un fost ministru al mediului nici nu ma asteptam la altceva decat parcuri industriale.
  Bine ca a scapat „mediul” de lighionul asta.

 6. Doua pasari de noapte 🙂

 7. Mi.A aparut in vis un curcubeu.

 8. A mai fost aseara baiatul ala la cafea.

  Cu o doza de hell

  Care o fost aruncata in dreapta.

 9. Baiat cu blugi so geaca de piele.

 10. Gata se descarca telefonul.

 11. La mediu e cu taietorii de lemne, la CJ cu industria…. Un mic mincinoz. Votati PNL.

 12. Nu-l mai baga nimeni in seama pe pacalici!

 13. Ieșenilor, cum l-ați votat pe omul asta? Ce-a fost cu voi?!
  Tipul ăsta, dragilor, vă va hotărî destinul.
  Iar vouă, celor care ați stat acasă, va adresez o întrebare: sunteți împăcați?
  Chiar nu exista un candidat local, fie și neînregimentaț politic, serios și curat, pe care sa îl votați?
  Vorba unui coleg, omul asta a fost la mediu și acum vrea parcuri industriale! Dar producția, cum va fi livrata beneficiarilor externi și interni? Că șosele nu sunt, autobenzi nu sunt, aeroportul nu este adaptat avioanelor mari de marfa.

 14. PNL si PSD sunt acelasi USL

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.