G4Media.ro

Noul sediu STS de la Sibiu a fost sfințit de Mitropolitul Ardealului…

Sursa foto: Mitropolia Ardealului

Noul sediu STS de la Sibiu a fost sfințit de Mitropolitul Ardealului / ”A binecuvântat clădirea transmițând un mesaj de binecuvântare pentru cei ce lucrează în acest centru”

ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a sfințit marți noul sediu al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) din Sibiu, anunță Mitropolia Ardealului.

Centrul de servicii esențiale de comunicații și tehnologia informației de la ”dispune de echipamente performante, interconectează rețele de mare capacitate care asigură serviciile de comunicații securizate pentru beneficiari și va crește disponibilitatea serviciilor IT&C utilizate de instituțiile publice și cele din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională. Centrul de servicii esențiale de comunicații și tehnologia informației al STS va fi, de asemenea, nod al infrastructurii Cloudului Guvernamental din România”, scrie pe site-ul Mitropoliei.

Conform site-ului, Mitropolitul Ardealului, a binecuvântat clădirea ”transmițând un mesaj de binecuvântare pentru cei ce lucrează în acest centru”.

În noul sediu de la Sibiu va funcționa și un centru regional de instruire 112 în care operatorii STS și dispecerii din structurile de Ambulanță, Poliție, Pompieri, SMURD, Jandarmerie și Salvamont vor urma cursuri de pregătire pentru a se familiariza cu noile funcționalități ale aplicației informatice care va fi implementată în cadrul proiectului de modernizare, prin fonduri externe, a Serviciului de urgență 112.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. 🤣🤣🤣

 2. Ascultați line, fara michiduță prin sediu.

 3. Câtă prosteală și neseriozitate. Ce treabă are clădirea și aparatura cu sfințenia?

  • Ai remarcat ce salarii si sporuri au programatorii de la STS? Nici eu… mai mari decit politicienii plantati acolo de partide

  • Apa aia vine cu ultimele update-uri de firewall si monitorizare a hackerilor, habar nu aveti!

 4. Ai di plm! 😀

 5. Mai au ăștia de „sfințit” budele, să ne 💩 tradițional.

 6. „Binecuvanteaza Doamne acest aparat de ascultat telefoane” etc.

 7. Omul Negru merge să stropească cu șomoiogu și cînd se inaugurează o budă publică?

 8. Oare cine o fi plătit slujba? Că nu vin batmanii gratis!