G4Media.ro

Noul primar din Azuga (PSD) strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe…

Sursa foto: Observatorul Prahovean

Noul primar din Azuga (PSD) strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe DN  1 / ”Acest proiect va mutila centrul orașului”

Primarul ales la Azuga, Adrian Purcaru (PSD) a lansat o campanie de strângere de semnături pentru anularea proiectului de realizare a pasajului subteran de pe DN1 în localitate. „Acest proiect va mutila centrul orașului”, susține Adrian Purcaru (PSD), cel care a obținut un mandat la alegerile din 9 iunie, informează Observatorul Prahovean.

„Prioritate în acest moment este blocarea realizării pasajului subteran de la DN1, proiect aflat în faza de depunere oferte pentru proiectare și execuție. Este un proiect pe care locuitorii din Azuga nu și-l doresc. Acest proiect va mutila centrul orașului”, susține Adrian Purcaru, primarul ales la Azuga.

Proiectul pasajului subteran pentru fluidizarea traficului pe DN1, la Azuga, este coordonat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Inițiativa cetățenească are drept scop întocmirea unui proiect de hotărâre de consiliu local, care să fie supus dezbaterii în luna iulie, însă pentru acest lucru sunt necesare semnături de la cel puțin 5% din populația cu drept de vot din Azuga să fie supus votului Consiliului local din luna iulie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...