G4Media.ro

Noua linie de propagandă a Rusiei pentru a justifica invadarea Ucrainei: Laboratoare…

pexels.com

Noua linie de propagandă a Rusiei pentru a justifica invadarea Ucrainei: Laboratoare cu agenți patogeni extrem de periculoși care provoacă ciumă, antrax și holeră

Rusia susține că a descoperit în Ucraina 30 de laboratoare biologice care lucrau în cadrul unor programe ale Pentagonului, pentru a produce arme biologie, într-o nou linie de propagandă prin care regimul de la Kremlin încearcă să justifice invadarea Ucrainei.

Rusia nu a prezentat nicio dovadă pentru aceste acuzații.

„Datele Ministerului rus al Apărării privind dezvoltarea de componente de arme biologice în Ucraina confirmă că Federația Rusiei avea motive întemeiate pentru a conduce o operațiune militară specială pentru demilitarizarea Ucrainei”, a declarat Leonid Slutsky, șeful Comisiei pentru afaceri internaționale a Dumei de Stat și membru al delegației ruse la negocierile cu Ucraina, citat de agenția rusească de stat RIA Novosti.

Duminică, un purtător de cuvânt al ministerului rus al Apărării, generalul de divizie Igor Konașenkov, a declarat că ministerul va prezenta o analiză a „documentelor” privind un program de creare de arme biologie în Ucraina.

Slutsky a susținut că în 24 februarie personalul unui laborator din Ucraina a primit ordinul de a distruge agenți patogeni extrem de periculoși, inclusiv agenți responsabili pentru ciumă, antrax, holeră și alte boli mortale.

Acesta a adăugat că Moscova a avertizat în mai multe rânduri că laboratoare biologice americane sunt amplasate într-un anumit număr de țări ex-sovietice.

Potrivit Ria Novosti, Washingtonul și Kievul „încalcă flagrant” obligațiile internaționale, în special Convenția privind interdicția dezvoltării, producerii și stocării de arme biologice.

General-locotenentul Igor Kirillov, șeful forțelor de apărare împotriva radiațiilor, a armelor chimice și biologice, afirmă că cele 30 de laboratoare din Ucraina lucrau pentru Office of Defense Threat Reduction din departamentul american al Apărării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. kgb-ul isi ia teoriile de pe /pol/

 2. Rușii știu că ucrainienii in colaborare cu Ucraina au creat covid pentru a se arunca medicii de la etaj. Si cum nu mai suportau să fie tara cu cei mai mulți medici zburători au decis că-i necesar să invadeze Ucraina.

 3. Atunci e clar cine a inceput pandemia, deci din laborator a plecat, bine, eu stiam asta, dar ca sa fie clar despre ce lucruri vorbesc acesti oameni .

 4. Nu e noua, a fost testata toata saptamana trecuta pe site-ul de socializare american extremist trumpist gab.

 5. Nu e noua de loc. Trollii rusi platiti postau in continuu asta pe Twitter din primele zile ale invaziei.

 6. Și mașini de tipărit bani la PNTCD și droguri. Și teroriști înarmați care vor raul Poporului. Și un brav lider de țară care nu vroia sa fie judecat decât de Marea Adunare Națională. Cunoaștem…

 7. De aceea le bombardează rușii, să facem aerosoli cu antrax și alte aberații propagandistice?!
  Până și Stalin era mai decent decât putler, asta Raul absolut

 8. 🤣🤣🤣🤣

 9. De fapt, au alungat oamenii din casele lor ca sa le facă un bine!

 10. :))) exact ca trumpistii cu virusul creat în laborator în China, sau ca SUA cu armele nucleare ale Irakului, dar cel mai tare a fost Stalin care și-a bombardat propriul sat ca să aibă motiv sa invadeze Finlanda :)))

 11. Am găsit la Ucraina droguri, muniție, mașină de scris automată, ciumă, antrax și holeră.

 12. Poate pot cumpara de pe ebay, fiola lui C Powel. Insa ghinionul mujicilor, este ca internetul s-a democratizat, raspandit si generalizat. Au ajuns niste mici gandaci 😀

 13. E adevarat ca unii agenti patogeni periculosi sunt produsi de agenti straini infiltrati in rusia care consuma des fasole si varza murata după ce sau hidratat cu bere..lasa niste agenti patogeni in urma lor de zici ca-s motociclete ca nici mastile super stratificate nu pot filtra …

 14. Eh, de-astea sunt mai peste tot.

 15. Armata rusă nu a tras în civilii ucrainieni.Acum vin cu alte minciuni.CINE ÎI CREDE??????