G4Media.ro

Nou director interimar la Unifarm. Procedura pentru numirea unui director general pentru…

Nou director interimar la Unifarm. Procedura pentru numirea unui director general pentru un mandat de doi ani va dura până în decembrie

Adrian Bogdan Ghenciu a fost numit director interimar al Companiei Naționale Unifarm, care se ocupă cu achiția de produse și echipamente medicale, înlocuindu-l pe Ionuț Ionescu, care nu a dorit să îi fie reînnoit interimatul, a precizat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Oana Grigore, pentru G4Media.ro.

„Nu am demisionat de la conducerea CN Unifarm SA. În data de 24.10.2020 mi-au expirat cele 4 luni de mandat. Contractul a încetat de drept la data de 24.10.2020”, a precizat și Ionuț Ionescu pentru G4Media.ro.

„Directorului Unifarm i-a expirat mandatul care era pe o perioadă de 4 luni. Nu a dorit să îi mai fie prelungit, pentru că era din Constanța și asta însemna să se deplaseze pe ruta Constanța – București. În data de 25 octombrie, CA al Unifarm a numit alt director, membru tot în Consiliul de Administrație”, a precizat și purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății.

Aceasta a precizat că noul director interimar este Adrian Bogdan Ghenciu.

Între timp, Unifarm a publicat și un anunț de recrutare pentru postul de director general, procedură care va dura până în luna decembrie.

Adrian Bogdan Ghenciu este membru în Consiliul de Administrație al Unifarm din anul 2015.

Ionuț Ionescu a fost numit în 24 iunie director interimar al Unifarm pentru o perioadă de 4 luni, după ce fostul director al companiei, Adrian Ionel, a fost pus sub control judiciar de DNA, fiind anchetat pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro. În luna septembrie, Adrian Ionel a fost trimis în judecată.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.