G4Media.ro

Noi țări au fost incluse în lista „zonelor galbene”. Românii care vin…

Noi țări au fost incluse în lista „zonelor galbene”. Românii care vin din aceste state trebuie să se izoleze la domiciliu

Mai multe ţări au fost adăugate pe lista cu statele care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus, în cazul cărora se impune izolarea la domiciliu a cetăţenilor români care vin din acestea.

Pe lista actualizată, publicată pe site-ul INSP au fost adăugate Arabia Saudită, Indonezia, Islanda, Chile, Polonia, Grecia, Turcia, Pakistan, Ecuador şi Finlanda.

Potrivit unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cetăţenii români care vin din state cu peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus vor fi izolaţi la domiciliu timp de 14 zile. Aceste țări au fost denumite „zone galbene”.

Lista actualizată cu aceste ţări: Arabia Saudită, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud – partea ţării care nu este în „zona roșie”, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză – partea ţării care nu este în „zona roșie”, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia.

Statele care sunt marcate ca „zone roşii” şi pentru care se impune carantina instituționalizată sunt: Republica Populară Chineză – regiunea Hubei, Italia – întreaga ţară, Coreea de Sud – Daegu (oraş) şi Cheongdo (judeţ) şi Iran – întreaga ţară.

Sursa foto: CNAB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Astia habar nu au sa interpreteze niste statistici…
    Cum vine aia zone rosii care sa nu cuprinda Spania, SUA, Germania sau Franta? Si nici numarul total de cazuri nu e totdeauna relevant. Ar trebui sa tina cont si de numarul de infectati la milionul de locuitori. Sunt tari mai mici din Europa care sunt MULT peste Italia, ca procent din populatie infectata: Islanda, Insulele Feroe, San Marino, Luxemburg, Andorra. Alea nu sunt nici pe lista galbena.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.