G4Media.ro

Noi măsuri de relaxare anunțate pentru 15 iunie: Se deschid casele de…

Noi măsuri de relaxare anunțate pentru 15 iunie: Se deschid casele de pariuri și loteriile, sălile de fitness și piscinele exterioare

Deschiderea caselor de pariuri și a loteriilor fac parte din noul pachet de măsuri de relaxare propuse, joi, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Printre măsurile luate de CNSU, care vor intra în vigoare începând cu 15 iunie, se numără și reluarea activităţilor în centrele comerciale, cu precizarea că rămân închise restaurantele, cafenelele, locurile de joacă, sălile de jocuri şi cinematografele din interiorul mall-urilor.

Citește aici întregul DOCUMENT

De asemenea, vor fi reluate activitățile balneare și se vor redeschide piscinele exterioare, dar și sălile de fitness.

Extras din Hotărârea adoptată de CNSU:

Art.7 (1) Se reiau activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în centrele comerciale în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi operatori economici. (2) În interiorul centrelor comerciale prevăzute la alin. (1), nu se permite: a) activitatea restaurantelor, cafenelelor sau altor asemenea localuri publice, cu excepţia celor dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe minime de 2 metri între mese şi cel mult 4 persoane care nu sunt membri ai aceleiaşi familii la o masă. b) exploatarea locurilor de joacă, a sălilor de jocuri şi a cinematografelor.

Art.8 Se instituie obligaţia operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, îngrijire personală, primire turistică cu funcţiuni de cazare, precum şi activităţi de lucru în birouri cu spaţii comune în sistem deschis, de a respecta normele de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi al ministrului sănătăţii.

Art.9 Se reia activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de administrare a ştrandurilor exterioare, a piscinelor exterioare sau sălilor de sport/fitness, cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului şi sportului şi al ministrului sănătăţii, în baza căruia îşi pot desfăşura activităţile.

Art.10 Se reia activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de tratament balnear, cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii.

Sursa foto: Facebook/ Stanleybet Romania

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Asta era urgența majoră, redeschiderea păcănelelor…

  2. viata fara pacanele e pustiu

  3. Pacanelele astea aduc 1 miliard de euro la PIB si 400 de milioane la bugetul de stats cumetre si pe langa asta angajatii deja s-au plictisit sa traiasca ca ultimii oameni din mila statului si vor sa se duca la munca iar. Pe voi v-a dus gandul ca vor jucatorii sa vina la pacanele nu? Ar fi trebuit sa va ganditi la angajati. Ce fac? stau cu 10 milioane pe luna un an intreg in timp ce dobanda ratelor amanate a crescut exponential?

  4. Sa va iau măsurile in p… cacati infectii… cand mergi.in mega sau carfur si cu stb ul nu te mai.imbolnavesti ??? Dar Daca Vrei Sa pui un bilet la loto e jale …plutește corona prin aer… proasta nație de oameni trăiesc în românia…fix ca si in 89…tot prosti si usor manipulați sunt romanii…mai ales la tara…românia e de cacat…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.