G4Media.ro

NO COMMENT Imaginea zilei. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, în ziua ridicării oficiale…

Sursa: Facebook/ Alina Gorghiu

NO COMMENT Imaginea zilei. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, în ziua ridicării oficiale a MCV: Vom menține ritmul reformelor! Trebuie să bifăm, tot împreună, intrarea în Schengen și aderarea la OCDE

Ministrul justiției, Alina Gorghiu, a scris, vineri, pe Facebook, că România va menține ritmul reformelor pentru a bifa intrarea în Schengen și adererea la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), după ce Comisia Europeană a anunțat oficial ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare pentru România și Bulgaria. Gorghiu a postat și o imagine în care apar, între alții, șeful DNA, Marius Voineag, procurorul general, Alex Florența, președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol (PSD), judecătoarea CCR, Iulia Scântei, președintele CCR, Marian Enache, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, premierul Marcel Ciolacu, președintele Klaus Iohannis, ministrul de externe, Luminița Odobescu, liderul PNL, Nicolae Ciucă, președintele Comisiei Juridice din Senat, Robert Cazanciuc (PSD).

Redăm mai jos postarea ministrului justiției:

”MCV este oficial de domeniul trecutului! După 17 ani de cursă continuă, Comisia Europeană a publicat azi decizia formală.

A fost o onoare deosebită ca evenimentul de marcare a acestui proiect strategic să aibă loc la Ministerul Justiției, cu participarea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, a Președintelui Senatului, domnul Nicolae Ionel Ciucă, a prim-ministrului, domnul Marcel Ciolacu, cu reprezentanți din Legislativ, Guvern, sistemul judiciar și alte instituții.

Acum, trecem la următorul nivel! Mult mai rafinat, cu provocări care se vor suprapune pe perioade politice și sociale complicate, inclusiv război la graniță. Și nu sunt puține!

Pe agendă avem reformele indicate în Raportul privind statul de drept, evaluarea recomandărilor Comisiei de la Veneția privind Legile Justiției, asigurarea resursei umane necesare sistemului judiciar, identificarea de soluții pentru a evita durata excesivă a proceselor, un nou cod al integrității, digitalizare, reforme din PNRR, educație juridică în școli.

Am convingerea că sistemul judiciar va rămâne un factor de progres și un element esențial în democrația românească.

Vom menține ritmul reformelor! Ne vom asigura că justiția este un serviciu public eficient în folosul cetățeanului! Pentru că trebuie să bifăm, tot împreună, intrarea în Schengen și aderarea la OCDE.
Dialogul, respectul, promovarea unei legislații bune, comunicarea constantă cu forurile internaționale, promovarea intereselor sistemului judiciar, acestea sunt obiectivele mele, ca ministră a justiției!

Un stat puternic are nevoie de o justiție puternică!”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

21 comentarii

 1. Totuși trebuie spus că Alina Gh e remarcabilă. Ubicuitatea asta, perseverența glagoriei, trăncaneala echivocă, incompetența certificată, capacitatea infinită de a se autoreplica în funcții importante, toate aceste caracteristici ale acestei nulități politice o transformă într-o campioană a Statului palmă-mă-doare’n-cot.

 2. Unii muncesc si altii culeg roadele.
  Felicitari culegatorilor!

  • Da, Dragnea Tudorel și Iordache sunt adevărații eroi care au muncit din greu la îngroparea justiției.

 3. De câte ori mai sărbătoriți ridicarea MCV?

  • De câte ori dorim. Doar nu din banii noștri plătim, că din ai voștri.
   Plus de asta, ne votați!

 4. Din profil nu le-au facut? Doar din fata?

 5. O poza plina de infractori, nu cred ca gasesc 1 om cinstit acolo

 6. O galeata plina cu r@#@7i

 7. A ajuns și rattata asta ministru. Până nu demult se făceau pariuri, care e mai prroastă, ea sau turcanca…

 8. O adunatura de ipocriti 🤮

 9. Groparii justiției rănjesc veseli, tocmai au primit undă verde să dărâme ce a mai rămas. Sinistru moment.
  Lipsesc 3 personaje din poză: Dragnea, Tudorel și Iordache.

  • Lipseste scula cea mai importanta : nea predoiu care cu titlul ca ”repara”a dus munca lui dragnea la un nivel la care acesta nici nu a visat, fix in aceeasi directie … Fiinta Nelocuita isi umple CV-ul pentru functia de vataf la UE si togmeste sustinerea in alianta , bazandu-se pe doua grupuri parlamentare la vot, inca din 2019… Asta era miezul si rostul ”stabilitatii”. Zilele astea am inteles . In fotografie vad reprezentantii celor foste doua state paralele, devenite prin voia Fiintei Nelocuite , unul si mai trainic, si mai frumos , bun doar sa-l impinga in functia visata…..

 10. @eva
  Eva, sunt doi escroci cu înaintași iluștri in escrocherii.

 11. ce le mai place paiațelor la poză…

 12. Penibil!

  Nu merita nici un cuvânt in plus.

 13. daca cu mcv isi faceau de cap cu justitia oare ce-or sa faca fara mcv? in afara de a se lauda la creduli