G4Media.ro

Nigel Farage anunţă că Partidul Brexit îşi schimbă numele şi se va…

Nigel Farage anunţă că Partidul Brexit îşi schimbă numele şi se va concentra pe combaterea măsurilor de restricţie luate de guvern pentru a limita răspândirea coronavirusului

Cunoscutul militant britanic anti-UE, Nigel Farage, intenţionează să schimbe actuala denumire a formaţiunii al cărei lider este, Partidul Brexit, în Reformarea Regatului Unit (Reform UK), care să se focalizeze de acum pe combaterea restricţiilor aplicate de guvern în plină pandemie, a anunţat el într-un editorial publicat luni, potrivit DPA.

Farage, una dintre vocile majore care a militat pentru campania pentru ieşirea Marii Britanii din UE, a cerut Comisiei electorale să schimbe denumirea formaţiunii, a relatat agenţia de presă PA.

‘Aşa cum am promis, continuăm să urmărim îndeaproape negocierile comerciale ale guvernului cu UE pentru a garanta un Brexit adecvat’, a spus Farage, adăugând: ‘Viitoare reforme în mai multe domenii sunt de asemenea vitale pentru viitorul naţiunii noastre’.

Partidul său intenţionează să-şi extindă programul pentru a include politici privind COVID-19 şi să propună reforme în alte domenii.

Preşedintele partidului, Richard Tice, îi împărtăşeşte poziţia: ‘O nouă abordare este esenţială, astfel încât guvernul să lucreze pentru oameni, nu pentru sine. Problema cea mai urgentă vizează o nouă strategie pentru coronavirus, pentru ca noi să învăţăm să trăim cu acesta şi nu să ne ascundem de frică lui’.

Farage speră că strategia va atrage sprijinul din partea celor ale căror afaceri sunt puternic afectate de restricţiile impuse pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Mai bine s-ar numi Partidul Gica Contra.

  • ‘ care să se focalizeze de acum pe combaterea restricţiilor aplicate de guvern în plină pandemie ‘ – păi asta nu este cretinism absolut? În ce lume trăim? O lume în care totul este posibil, în care autoritatea există pentru a fi încălcată, în care turma este conceptul fundamental, turmă care se bucură că idiotul-lider le dă tonul la behăit. Eu cel puțin nu mai înțeleg nimic: unde este rațiunea, respectul pentru cei mai bine informați, pentru competență, pentru dialog bazat pe argumente…

 2. lasati oamenii in pace sa-si vada de viata lor , sa-si gaseasca drumul lor.

 3. toate au un rost

  Creatorii asteapta de la noi rezolvarea Questului

  suntem asa departe …

  de intrebarile finale

  si lumea se gandeste numai la prostii …

 4. am treaba , renovez apartamentul ..

 5. Asa are Putin grija de noi…

 6. la varsta lui , ii trebuie nevasta , familie , copii

  nu aventuri de o noapte ..

 7. Gigel Faras….. un individ cu neuronul odihnit!!!! Ce caricatura! Partea proasta este ca se gasesc alte caricaturi care sa-l voteze!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.