G4Media.ro

Nicuşor Dan: STB a finalizat şi transmis Primăriei documentaţia pentru modernizarea a…

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Nicuşor Dan: STB a finalizat şi transmis Primăriei documentaţia pentru modernizarea a 27 de kilometri de şină de tramvai / Investiția este de peste 700 de milioane de lei, vom pregăti documentaţia pentru a putea obţine finanţare externă

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de kilometri de şină de tramvai.

„În următoarea şedinţă de Consiliu voi supune aprobării consilierilor generali proiectele de hotărâre care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai pe trasee intens circulate precum liniile 14, 44, 36, 45, 3 şi 16”, a precizat edilul general într-o postare, joi, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, printre bulevardele care vor beneficia de linii de tramvai noi se numără: bulevardul Dimitrie Pompeiu, şoseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, Ferdinand, Dinicu Golescu, Calea Griviţei, bulevardul Expoziţiei, strada Lizeanu, strada Vasile Lascăr etc.

„Valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA. După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentaţia pentru a putea obţine finanţare externă”, afirmă Nicuşor Dan. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Firea de ce n-a făcut asta?

  2. Succes Nicușor Dan!