G4Media.ro

Nicuşor Dan: Reprezentanţii Municipalităţii vor autoriza protestele profesorilor / Sindicaliștii din educație…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan: Reprezentanţii Municipalităţii vor autoriza protestele profesorilor / Sindicaliștii din educație au anunțat că așteaptă autorizația de la primărie pentru un nou protest joi sau vineri

Reprezentanţii Municipalităţii vor autoriza protestele profesorilor, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Eu am autorizat toate protestele care au fost solicitate, inclusiv cele împotriva mea. Vă aduc aminte că au fost luni de zile proteste la geamurile Primăriei făcute de diferite grupuri de cetăţeni. Evident, vom autoriza toate protestele”, a răspuns Nicuşor Dan, întrebat de jurnalişti, miercuri, la o conferinţă de presă, dacă va autoriza protestul cadrelor didactice de joi sau vineri, relatează Agerpres.

Edilul general al Capitalei a subliniat că nu există protest care să fie respins.

Liderul sindical din educație Marius Nistor a anunțat miercuri că un nou protest va avea loc joi sau vineri în București. El a spus că sindicatele au depus o cerere la Primăria Capitalei și, în funcție de răspunsul primăriei, protestul va fi organizat într-una din zilele viitoare. Detalii aici.

Joi va fi organizat în Capitală și un protest la care sunt așteptați mii de sindicaliști din sănătate, care va fi urmat și de un marș. Detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bravo, Nicusor Dan! Inca un motiv sa te votez!

    Cand era Firea primar, un ONG apropiat de Firea a „inchiriat” spatiul din jurul Primariei Capitalei in asa fel incat nimeni sa nu poate organiza o manifestatie pe motiv c-ar fi devenit contra-manifestatie, legea adunarilor publice nu permite 2 adunari publice in aceeasi zona.

    Smechera si anti-democratica Gabriela Firea

  2. nu credeam ca voi vedea asa ceva, nici macar in Romania. toata clasa politica si-a dat mana sa distruga educatia. cu ‘girul’ dat de doi martafoi, o matracuca, si un faraon.