G4Media.ro

Nicuşor Dan: Ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a…

Sursa foto: Google Maps

Nicuşor Dan: Ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi că ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024, anunță News.ro.

”Ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024. Invit operatorii economici să consulte anunţul din SEAP”, spune Nicuşor Dan într-o postare.

Potrivit edilului, ”proiectul include şi extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar şi construirea unui drum de legătură între Şos. Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu şi Str. Fabrica de Glucoză şi construirea unei parcări de tip park&ride”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. 2 benzi pe sens din care pe una o sa parcheze toti ilegal ca politia nu zice nimic. Deci tot o banda ramane.

  2. Chiar astăzi am trecut pe acolo, sunt necesare 2 benzi pe sens, iar de parcat nu are cine să parcheze, pentru ca imobilele construite în zonă au parcări proprii.

    Foarte bine! Finalizare rapidă!

    Am fost în Parcul Herastrau… Arată rău, domnule Primar! Nu face nimeni curățenie, aleile sunt surpate, spațiile expoziționale sunt vandalizate, mobilierul urban este degradat.

    Foarte rău!