G4Media.ro

Nicușor Dan: Lupta pentru Primăria Capitalei se va duce între mine și…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan: Lupta pentru Primăria Capitalei se va duce între mine și Piedone. Dacă am fi o societate normală, acest om ar fi la periferia societății, nicidecum să candideze / Câți bani a strâns până acum Nicușor Dan pentru campanie

Primarul general Nicușor Dan a declarat, vineri seara, la Digi24, că lupta pentru Primăria Capitalei se va duce între el și Cristian Popescu Piedone, actualul primar de la Sectorul 5. Nicușor Dan a afirmat că, „dacă am fi o societate normală, acest om ar fi la periferia societății, nicidecum să candideze”.

„Există două mari bazine în București: un public de dreapta care mă susține pe mine și un public care de-a lungul timpului a votat cu PSD și care îl susține pe Piedone. Lupta se va duce între mine și Cristian Popescu Piedone. (…) S-a produs o popularizare între mine și Cristian Popescu Piedone. Cu alegeri într-un singur tur, polarizarea se accentuează, pentru că oamenii nu-și permit să-și arunce votul”, a susținut Nicușor Dan.

„Acest om, dacă noi am fi o societate normală, ar fi la periferia societății și toți am râde de el, nicidecum să candideze la primărie. E un om condamnat penal pentru corupție”, a mai declarat primarul general.

Nicușor Dan a adăugat că Piedone are susținere din vina întregii clase politice, din care și el face parte, pentru că a dat rateuri și pentru că instituțiile nu funcționează.

„În perioade de criză, apar populiștii. (Piedon) este un populist”, a spus Nicușor Dan.

Despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Bucureștiului, Nicușor Dan a spus că este „un element secundar”.

Nicușor Dan, care candidează ca independent la Primăria Capitalei și nu are fonduri de la un partid, a precizat și câți bani a strâns până acum din donații pentru a-și susține campania.

El a precizat că a strâns circa 180.000 de euro și țintește la 450.000 de euro.

„Publicitatea de pe stradă până când începe campania a costat 180.000, publicitatea de pe online m-a costat până acum 1.000 euro la două zile, acum 1.000 de euro pe zi. Aș da 5.000 de euro dacă aș avea, ca să ajung la mai multă lume”, a dat detalii Nicușor Dan.

El a menționat că Alianța Dreapta Unită, care îi susține candidatura, nu i-a dat niciun ban până acum: „Am avut niște discuții, dar nu vreau să le forțez mâna”.

Nicușor Dan a spus că toți donatorii sunt persoane fizice.

„Oamenii ăștia mi-au dat bani pentru că ei cred într-o idee, nu pentru a-și lua apartamente cum și-a luat dl Piedone acum 20 de ani de la prietenii lui de la PSD”, a adăugat Nicușor Dan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bă sa fiu al dracu daca nu l-as vota pe piedone la primarie si pe șoșoaca sau simion la presedintie. As vota usl, haur sau șoș. Tara asta cam pe asta ii merita.

  2. Cât adevăr….intr-o societate normala diferența între un matematician și un analfabet cu bac la 30 de ani și medii de 5 in liceu ar fi vizibila din avion. Dar din păcate ca piedone sunt f mulți in Bucuresti și el vb “limbajul” lor

  3. Oricum ați da-o, Nicușor are dreptate. Piedone ar trebui să candideze CEL MULT pentru funcția de șef de cameră la Rahova.