G4Media.ro

Nicuşor Dan: La Podul Grant, dacă lucrăm pe două benzi, sper să…

Sursa: G4Media.ro

Nicuşor Dan: La Podul Grant, dacă lucrăm pe două benzi, sper să terminăm lucrările în luna martie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat marţi că cel mai probabil lucrările de la Podul Grant vor fi finalizate în luna martie a anului viitor, relatează Agerpres.

Nicuşor Dan a fost întrebat de ce lucrările la Podul Grant nu au fost realizate vara, când traficul era mai puţin intens, având în vedere că de două zile, de când s-a închis circulaţia în acea zonă, s-a creat aglomeraţie.

„Acolo a fost o condiţionare pentru a lucra vara, a fost o condiţionare dată de CFR, pentru că pe anumite tronsoane trebuie să opreşti curentul electric ca să funcţionezi. Pe perioada verii trenurile circulă de la o oră foarte devreme până la o oră foarte târzie şi atunci ar fi fost ineficient să opreşti pentru câteva ore numai, şi ăsta a fost motivul. Noi am lucrat în vară, dar am lucrat pe bretelele care nu erau conexate cu problema de linii de tren, linii de curent pentru tren. Azi s-a circulat mult mai bine decât ieri pentru că am avut o şedinţă şi cu Poliţia naţională şi cu poliţia noastră locală şi cu poliţiile locale de la sectoarele 1 şi 6 şi astăzi s-a circulat mai bine decât ieri şi îmbunătăţim, adică vedem care sunt intersecţiile de conflict şi cu poliţie rutieră sau locală încercam să fluidizăm”, a spus Nicuşor Dan la Palatul Parlamentului.

El a mai spus că estimează, dacă se lucrează pe două benzi în acelaşi timp, că aceste lucrări vor fi finalizate în luna martie.

„Dacă lucrăm pe două benzi, aşa cum am pornit, constructorul promite luna martie. Dacă nu o să reuşim să lucrăm cu condiţiile astea de trafic şi va trebui să lucrăm o bandă, să permitem circulaţia pe o bandă şi după aceea pe cealaltă bandă, asta poate să dureze 10-11 luni. Eu sper să reglăm din dirijarea de către poliţia locală, să reglăm traficul, care să fie puţin mai rău decât normal, dar să fie cât de cât rezonabil, astfel încât să terminăm în martie”, a menţionat primarul Capitalei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Si in martie ce mai reparati? In sensul, cu ce mai incurcati circulatia?

 2. Il va costa primăria decizia stupida de a repara inainte de alegeri Podul Grant. Nu ca nu ar mai fi si alte sute de motive sa nu mai fie ales, dar ăsta e cel mai dureros. Sper sa avem un primar mai bun dupa acest experiment esuat numit Nicusor Dan.

  • Ia, mai spune încă 4 din alea 200

  • pardon, sute*, nu 200

  • Tu oricum nu vota-i cu Nicușor, deci votul tau oricum nu-l pierde.
   Și dacă mergem puțin în lumea viselor tale, să numai fie ales Nicușor Dan, măcar până își termină mandatul să facă cât mai multă treabă, că oricum după el nu va mai face nimeni nimic și vei primi voucherul de bicicleta să-l vinzi pe OLX sa fii fericit și tu.
   Acum revenind în lumea reală, așa se câștigă alegerile, făcând treabă nu lălăind-o și nefăcând practic nimic.

  • Ca sa vezi … un Firist se plange ca cineva face treaba in Bucuresti.
   Cum adica decizia de a repara ceva e o decizie stupida ? Cata minte iti trebuie sa ajungi la o asemena concluzie ?
   Cumva sutele alea de motive invocate de tine sunt la fel ca asta ? Adica a facut treaba si in cazul lor ? Ca pare ca gandesti invers

  • Ia zi-mi și mie un primar al capitalei care a făcut măcar pe jumătate cât a făcut omul ăsta. Efectiv vorbești/scrii să te afli în treabă.