G4Media.ro

Nicuşor Dan își preia astăzi mandatul de primar general al Capitalei. Primele…

Nicuşor Dan își preia astăzi mandatul de primar general al Capitalei. Primele puncte pe agendă: criza sanitară, situația financiară a primăriei și problemele cu încălzirea și apa caldă

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, va avea joi, după depunerea jurământului şi preluarea mandatului, o serie de întâlniri cu oficiali ai PMB privind urgenţele juridice, situaţia financiară a Primăriei şi a instituţiilor subordonate, precum şi criza sanitară, transmite Agerpres.

„Am promis transparenţă în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. (…) Nu doar transparenţa este importantă, ci şi dialogul. Voi fi un primar deschis la propunerile voastre şi voi ţine cont de sugestiile care pot îmbunătăţi relaţia dintre Primărie şi cetăţean”, a scris Nicuşor Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Subiectul crizei sanitare va fi abordat într-o întâlnire programată începând cu ora 17,00, la care ar urma să participe reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Municipiului Bucureşti, viceprimarii desemnaţi ai Capitalei, administratorul public al Municipiului Bucureşti, directorii generali de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Poliţia Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Tot joi, primarul general va avea discuţii privind urgenţele juridice, precum şi pe tema situaţiei financiare a Primăriei şi a instituţiilor subordonate, la acestea din urmă fiind aşteptaţi să participe administratorul public al Municipiului Bucureşti, directorii de la Direcţia Generală Economică, Direcţia Financiar-Contabilitate, Direcţia Venituri, Direcţia Programare şi Execuţie Bugetară, Direcţia Guvernanţă Corporativă, şef serviciu – Elaborare şi Execuţie Buget, şef serviciu – Raportare Execuţie Buget.

Vineri, Nicuşor Dan va avea o întâlnire cu reprezentanţii ELCEN, Termoenergetica, Energetica Servicii, Direcţia Generală Servicii Publice privind criza termoficării. Totodată, va avea discuţii cu oficiali ai PMB pe tema resurselor umane, domeniului juridic – evaluare litigii în curs, evidenţă a contractelor, o discuţie referitoare la companiile municipale la care ar urma să participe administratorul public al Municipiului Bucureşti şi şeful Direcţiei Guvernanţă Corporativă, precum şi discuţii privind situaţia financiară a Primăriei şi a instituţiilor subordonate.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Audit la primarie!

 2. Vine apa caldaaaa :)))

  • Lasati omu in pace sa-si intre in paine! Plus nici nu a promis ca face ceva! Mue Firea! Mi mi e de ajuns sa se scobeasca in nas si sa darame casele cetatenilor de buna credinta, daca asa zice derbedeii…

 3. De azi dă drumul la apă caldă și căldură, acum se vede că a fost sabotaj la adresa noastră, după ce au castigat alegerile prin fraudă, acum sa pună mâna la muncă.

  • Glume nesărate gustate doar de psdisti ! Audit financiar băiete și apoi vorbim despre apa caldă dacă te duce cerebelul la nițică aritmetică ! Întrebare : Este asa dulce „rahatul” turcesc ca il consumi cu atâta poftă ?

  • Cine mai are nevoie de rahat turcesc cand gura ii e plina de c…t neaoș?
   Cele trei guri de foc pesederaste, luis, eugen si seb vor continua suita de ironii si intrebari retorice la adresa lui ND, temele principale fiind apa calda si caldura. Nimic despre regina-mahala care le-a fericit existența cu kitch-ul si spoiala de administratie dupa care tânjesc pubelele astea umane.

 4. Mult succes Nicușor! O sa ai nevoie. Așteptăm și desființarea companiilor municipale inutile.

 5. Glume nesărate gustate doar de psdisti ! Audit financiar băiete și apoi vorbim despre apa caldă dacă te duce cerebelul la nițică aritmetică ! Întrebare : Este asa dulce „rahatul” turcesc ca il consumi cu atâta poftă ?

 6. Nicușor dan nu are niciun fel de presiune dacă face ceva este meritul lui, Dacă nu face nimic va da vină de PSD, doar a văzut la ficus de la Cotroceni ăsta termină al 2 lea mandat și tot PSD este de vină ptr gafe și nerealizarile lui.

  • Știm ca doare dar acesta este adevărul ! FSN – PDSR – PSD VINOVAT pentru toate mizeriile si primitivismul in care au tinut această țară ! Nu te obosi sa gavaresti un răspuns, de minciunile voastre de 30 de ani ne este o silă de nedescris tuturor !

  • Si cam cine a legiferat si condus tara asta in ultimii patru ani, pensionarule luis? Iti place sa ne-o dai la intelect, sa ne ațâți, vierme. Ia de aici un sfat: lasa-ti copiii in pace, nu le face ce incerci sa faci aici. Iar daca nu ai, sa nu faci copii, ii vei chinui sau, mai rau, vor deveni clone ale tale.

 7. Tot cu lupta împotriva PSD a câștigat Băsescu cu PDL lui iar când au ajuns la putere sa nu uitam ce au făcut Udrea,Cocoș, Videanu etc acum au venit sică mandolină bețivul cu grindă, anisie, tătaru , Câțu care împrumută miliarde de euro și dispar ca prin magie .

 8. sa dea si el afara juma de angajati cum a facut bolojan

 9. Mult succes si putere de munca , pentru a ameliora si treptat a rezolva ,”nenorocirile” lasate de fostii primar , inclusiv dzastrul lasat de ultimul primar general.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.