G4Media.ro

Nicuşor Dan: Invit Asociaţia şi Administraţia Parcului Natural Văcăreşti la o discuţie…

Sursa foto: Facebook/ Parcul Natural Văcărești

Nicuşor Dan: Invit Asociaţia şi Administraţia Parcului Natural Văcăreşti la o discuţie în zilele următoare. Invit ambele părţi la moderaţie şi maturitate

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a invitat Asociaţia Parcului Natural Văcăreşti şi Administraţia Parcului Natural Văcăreşti la o discuţie în zilele care urmează. El a adăugat că este nevoie de moderaţie şi maturitate în această chestiune, relatează News.ro.

Reacţia edilului vine după ce Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti a anunțat că renunţă la colaborarea cu Primaria Municipiului Bucuresti şi solicită demisia actualei conduceri a Administraţiei Parcului Natural Văcăreşti, acuzând „modul de lucru incompetent şi haotic al Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti”, despre care afirmă că „riscă să afecteze integritatea parcului şi să compromită munca depusă la parc în ultimii zece ani”. Conform asociaţiei, Administraţia Parcul Natural Văcăreşti demolează infrastructura de vizitare a parcului, nu comunică public şi transparent planurile pentru administrarea parcului şi nu există pază corespunzătoare, zona fiind în continuare afectată de incendii.

„Faţă de discuţiile publice de ieri şi de azi legate de Parcul Natural Văcăreşti, invit ambele părţi (Administraţia şi Asociaţia) la moderaţie şi maturitate. Avem prea multe lucruri de făcut împreună ca să ne certăm pe subiecte minore. Voi invita ambele părţi la o discuţie în zilele următoare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

„Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti renunţă la colaborarea cu Primăria Municipiului Bucureşti şi solicită demisia actualei conduceri a Administraţiei Parcului Natural Văcăreşti. Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti nu doreşte să gireze modul de lucru incompetent şi haotic al Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti (instituţie aflată în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti) şi trage un semnal de alarmă: la şase luni de la preluarea administraţiei, Primăria Municipiului Bucureşti, prin structura de administrare înfiinţată, riscă să afectez integritatea parcului şi să compromită munca depusă la parc în ultimii zece ani”, a precizat Asociaţia.

Sursa foto: Facebook/ Parcul Natural Văcărești

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Dl nicusor invita la moderatie, adica sa nu se mai piblice toate mizeriile facute de oamenii primariei.

  Nicusor se duce repede catre firea

 2. Păi da, PSDNL vrea să ardă Delta Văcărești și să facă un cartier acolo, ca tunul lor de la Mogoșoaia.

  • Dementule, poți să-mi zici mai exact cu poți construi un cartier în mlastina din groapa de acolo?

  • @George
   Mlastina se poate drena, nu e ceva sf. S-ar gasi destui interesati de un astfel de proiect, avand in vedere zona.

  • @Ciprian cu izvoarele alea subterane care alimentează mlastina ce facem?

   Poți sa-mi zici unde s-a mai făcut așa ceva, drenat și construit?

  • @George
   Asmita Gardens îți spune ceva? Dacă dărâmi digul dinspre Dâmbovița, obții exact același teren… Deci da, dacă ăia au făcut blocuri cu 25 de etaje, ce te face să crezi că nu vor și alții?

  • @adi compari mere cu pere 🙂

 3. s-a molipsit de la MARELE FICUS cu „maturitatea” .. numai la USL se pare e „maturitate”‘.. si intradevar e infantil sa crezi ca USL nu fura

 4. Nulisor, jos labutele de pe delta Vacaresti!

 5. Crescatoria de tantari Vacaresti.

 6. Bravo. Nicușor,așa face un primar responsabil ,încearcă să aducă la masa discuțiilor părțile care se pot completa una pe cealaltă.