G4Media.ro

Nicuşor Dan: Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea,…

Captură Google Maps

Nicuşor Dan: Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă. Imobilul din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, trebuie readus la starea iniţială

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat luni că încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de fostul edil Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă şi astfel „imobilul din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a cărei terasă a fost închisă abuziv cu geamuri termopan de proprietarii spaţiului de la parter, trebuie readus la starea iniţială”, potrivit News.ro.

„Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă. Imobilul din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a cărei terasă a fost închisă abuziv cu geamuri termopan de proprietarii spaţiului de la parter, trebuie readus la starea iniţială. Practic, s-a intervenit ilegal asupra faţadei clădirii şi s-a modificat funcţiunea terasei în cafenea. Totul, fără acordul Asociaţiei de proprietari. Prin acest demers, proprietarii spaţiului de la parter au blocat şi accesul la contorul de gaze al blocului şi au sistat furnizarea de gaze către locatari”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a mai spus că „decizia Curţii de Apel de anulare a autorizaţiei de construire este definitivă şi este încă o dovadă a modului haotic şi abuziv în care a lucrat fosta administraţie”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. Guraliva PSD ce raspunde? Plateste in vre-un fel iepuroaica?

  2. Nicușoare, te ignora procurorii, fă tam-tam pe actiuni penale, lasa joaca ca nu mai esti votat iar…

  3. Votati Firea iar , ca sa mai inghesuie bucurestiul. Blocare PUZ-ului de Nicusor e o miscare pentru care merita votat dinou .

  4. ” modului haotic şi abuziv în care a lucrat fosta administraţie”. Nimic mai fals, spaga a fost luata sistematic 100%.
    Vorbind serios, Nicusor va fi votat cu o mare majjoritate, indiferent ce zic pe forumuri cei ce au dat spaga degeaba prompteristei.

  5. Pe cand un bloc cu puradei in el,pe plaiul de langa intrarea la Curtea Constitutională?! Pai cand o fi Firea primarita! Sau mai hacana,langa Catedrala Neamului,ca e d-ai nostri!Ce clanul „Carpaci”n-a ocupat centrul Timisoarei,pe care l-a „sfintit” ca era de la Revolutie😁.

    • Asteptam cladirea CEC sa aiba niste turnulete, niste garduri de inox, geamuri care sticlesc in lumina soarelui si capete de lei din ciment pe fiecare stalp e la intrare.

  6. Felicitari Nicusor Dan! Bucurestenii cu cap sa decida ce este mai important pentru orasul lor, inainte de a vota.