G4Media.ro

Nicuşor Dan: În România e o singură luptă – de a face…

Sursa Foto: Facebook/ Nicusor Dan

Nicuşor Dan: În România e o singură luptă – de a face un stat ce funcţionează, nu în care instituţiile sunt pe persoană fizică

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că există, în România, o singură luptă care contează, aceea de a reclădi instituţiile din România şi de a face un stat care funcţionează, nu unul în care instituţiile „sunt pe persoană fizică” şi există o lege „a bunului plac”, transmite Agerpres.

Edilul Capitalei a fost prezent, sâmbătă, la congresul Partidului Forţa Dreptei, unde a susţinut un discurs.

„Este un singur lucru care contează când eşti în politică şi este ceea ce vom fi întrebaţi fiecare dintre noi de copiii şi nepoţii noştri peste ani. Acel lucru este să fii de partea corectă a istoriei, pentru că, din ’89 până azi, există o singură luptă în România, o luptă a unor oameni, de multe ori în minoritate – şi în Piaţa Universităţii şi în ’96 la Convenţia Democratică şi în 2013 la Roşia Montană părea că suntem în minoritate – o luptă de reclădi instituţiile în România şi de a face din România un stat care funcţionează, un stat în care legea se respectă şi nu un stat în care instituţiile sunt pe persoană fizică şi există o lege a bunului plac. Asta e singura luptă care contează, o luptă care a început în ’89 şi va mai dura”, a declarat Nicuşor Dan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Despre asta este vorba. Bravo, domnule!