G4Media.ro

Nicuşor Dan îi invită în biroul său pe cei interesați să viziteze…

sursa foto: Nicusor Dan, Facebook

Nicuşor Dan îi invită în biroul său pe cei interesați să viziteze Primăria Municipiului Bucureşti / Sediul PMB va fi deschis până la miezul nopţii

Primarul Capitalei Nicuşor Dan invită persoanele care vizitează acum Primăria Municipiului Bucureşti în biroul său. Sediul PMB rămâne deschis până la ora 24:00. Edilul general a anunţat că peste 1.000 de persoane au vizitat în doar câteva ore Primăria Municipiului Bucureşti care s-a alăturat pentru al 4-lea an consecutiv evenimentului „Noaptea Muzeelor”, relatează News.ro.

Este al 4-lea an consecutiv în care Primăria Municipiului Bucureşti s-a alăturat evenimentului „Noaptea Muzeelor”, mai transmite Primăria Municipiului Bucureşti.
Edilul general a anunţat că peste 1.000 de persoane au vizitat în doar câteva ore Primăria Municipiului Bucureşti.

„Până la ora 24.00, vă aşteptăm să luaţi parte la tururile ghidate ale clădirii, expoziţii, concerte de muzică live, proiecţii de filme istorice şi instalaţii participative. Toate acestea au loc atât în incinta clădirii, cât şi în curtea interioară a sediului din bulevardul Regina Elisabeta nr 47”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă seara pe Facebook.

Primăria Capitalei a anunţat că se alătură evenimentului „Noaptea Muzeelor 2024”, pentru al patrulea an consecutiv, cu un program complex care cuprinde tururi ghidate ale clădirii, expoziţii, muzică live şi proiecţii de film. Toate acestea vor avea loc atât în incinta palatului, cât şi în curtea interioară a actualului sediu din bulevardul Regina Elisabeta nr 47.

„Astfel, sâmbătă 18 mai, bucureştenii şi turiştii sunt aşteptaţi între orele 18:00 – 24:00, la „Primăria deschisă”, desfăşurată în cadrul ediţiei aniversare „Noaptea Muzeelor” #20, pentru a descoperi frumuseţea palatului care găzduieşte Primăria Capitalei, dar şi pentru a afla poveşti despre oraşul trecut şi prezent. Vizitatorii vor putea admira o selecţie restrânsă de lucrări semnate de artistul Salvador Dalí, în cadrul microexpoziţiei „Universul lui Salvador Dalí”, vor fi purtaţi în lumea sportului prin intermediul expoziţiei dedicate unuia dintre cei mai titraţi sportivi ai lumii, Ivan Patzaichin, vor putea viziona filme istorice din arhiva Muzeului Municipiului Bucureşti, vor lua parte la activităţi interactive şi se vor bucura de ritmurile muzicii autentice interpretate de artista Corina Sîrghi şi trupa sa”, arată comunicatul de presă al PMB.

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti – 55, la Iaşi – 34, Târgu Mureş – 22 şi în Cluj-Napoca – 18. Unele dintre cele mai importante muzee din ţară şi din Bucureşti nu vor participa. Cauza: inechităţile salariale din domeniu. În Bucureşti, protestul sindicaliştilor din muzee va avea loc în faţa Ministerului Culturii şi în Piaţa Victoriei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. poate merge si burduja :)))

 2. Mai bine ar fi organizat noaptea muzeelor la CET Grozăvești și rețeaua de termoficare, dar ar fi trebuit să se numească „noaptea relicvelor”.
  În timp ce unii se delectează cu vizionarea marelui edificiu bucureștean, Primăria, tot în capitala țării, firește de 3 zile, o rețea „primară” (1 metru diametru), îi face anti-campanie d-lui Nicușor Dan. A doua oară în această lună.
  Timpul mediu de remediere, o săptămână.
  Câți oameni râvnesc să locuiască la capitală!!!
  Câtă răbdare să avem și cu dl. Dan, 30 de ani este bine?
  Putem pleca și ne întoarcem atunci.

 3. Nu tipule, sunt un cetățean care, de 3 zile nu are apă caldă.
  Este a doua oară luna asta.
  Data trecută, s-a rezolvat „decât” în 5 zile avaria.
  Ție ți se pare normal, sau vorbești doar să te afli în treabă.
  Știu că pe site-ul ăsta se susține o anumită persoană, dar încercați să nu fiți penibili…
  L-am votat și eu pe dl. Dan, însă nu după mult timp s-a dovedit a fi o altă persoană care nu rezolvă mare lucru.
  Așadar, ieșiți la vot să votați schimbarea… ”
  Despre ce schimbare vorbim???
  Încă odată zic, nu fiți penibili în susținerea fără prea mult discernământ a unor oameni care nu au prea multă valoare.
  De data asta nu voi vota. Efectiv nu am pe cine

  • Dacă vorbești de penibil uită-te în ograda ta.Pana acum n.d.e singurul care a făcut ceva palpabil.Si eu am avut probleme in iarna asta cu apa calda.Acum nu mai am.nu înseamnă ca trebuie să-l schimbăm pe n.d. Vrei schimbare? Ai firea,burduja(ha),pedone.Nu ai cu cine vota? Stai acasă pe 9 iunie ca mai mult produci pagube.

  • Ati innebunit cu apa asta. Si eu am avut probleme, zona Obor, am strans din cur, aia e, ca inteleg problema in ansamblu. Anul asta a fost doar o avarie (poate chiar la comanda lui Burduja). In toate sectoarele se schimba tevi. Mai nou, tevi noi pe Mihai Bravu. Eu nu dau 50,075 kilometri de rețea primară noua / 2023 pe niste smiorcaieli…ci un mare vot, ca au mai fost multe lucruri bune pe lnaga reteaua de termoficare.

  • SI asta o zice un biciclist care se plimba si stie aproape orice strada sin capitala, din sectoare. Schimbari palpabile in S2, schimbari palpabile / capitala.