G4Media.ro

Nicușor Dan, despre târgul de Crăciun și luminițe: Nu vom avea târg,…

Nicușor Dan, despre târgul de Crăciun și luminițe: Nu vom avea târg, dar o să avem luminițe mai mult decât mi-aș fi dorit. Contractul se încheie iarna aceasta. E în jur de 9 milioane de lei

Primarul General Nicușor Dan a declarat, miercuri seară, la B1TV, că bucureștenii vor avea iarna aceasta ”mai multe beculețe decât și-ar fi dorit” pentru că administrația locală a încheiat un contract pentru trei ani, acesta expirând odată cu sărbătorile de anul acesta:

  • „O să avem luminițe, chiar mai multe decât mi-aș fi dorit (…) Contractul acesta pentru luminițe a fost semnat acum trei ani pentru trei ierni. El se va încheia la sfârșitul acestei ierni și el a fost executat pentru această iarnă, în proporție de 90%, de către firma prestatoare către Compania Municipală de Iluminat. Deoarece CGMB nu s-a putut constitui, acest contract a mers mai departe. Asta e pe scurt situația luminilor din București (…) Contractul e în jur de nouă milioane de lei. Nu știu dacă o să vedem și recepția lor, dar contractul e de nouă milioane de lei”, a declarat Nicușor Dan, la B1TV.

Primarul Capitalei a declarat că nu va exista un târg de Crăciun din cauza pandemiei de coronavirus, dar că dacă situația sanitară ar fi permis, atunci acesta ar fi fost organizat de entități private, astfel încât municipalitatea să nu suporte nicio cheltuială. Nicușor Dan a mai declarat că unul dintre raporturile Curții de Conturi arată că, înainte de înființarea companiilor municipale, Primăria București ”câștiga mult mai mult decât câștigă acum prin compania municipală” din taxa de parcare pe domeniul public:

  • ”Practic, nu mai câștigă nimic din această sursă de venit care există peste tot în lume – taxa de parcare pe domeniul public”, a mai declarat Nicușor Dan, miercuri seară, la B1TV.

sursa foto: CREART

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bravo boss, fără târg și fără luminite, la următorul Craciun îl vom scoate pe Moș Gerila pe străzi și vom chema generatia #rezist să lumineze cu lanternele de la telefoane orașul în loc de luminițe

    • Mare socoteală, în peșterile unde viețuiesc vitruvienii conservați care se închină la „moș Gerilă” nu e nevoie de „luminițe” oricum.

    • Voi sunteți cu Moș Gerila, comuniștilor!:)))

    • @Omul Vitruvian – Cea mai buna dovada ca esti doar un postac de doi lei! Nici macar nu catadicsesti sa citesti articolul! Primarul a spus foarte clar – vom avea luminite, prea multe chiar… dar, na, cand e de la sefu strigare nu mai conteaza…

  2. Pai, suspenda- l in instanta tovarase , e pandemie iar cheltuielile publice sunt altele-e vorba de 2 milioane de euro!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.