G4Media.ro

Nicușor Dan: Curtea de Apel a anulat partea din raportul ANI care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan: Curtea de Apel a anulat partea din raportul ANI care a reținut că sunt incompatibil și în conflict de interese. Pe plângerea penală depusă de ANI s-a pronunțat definitiv Tribunalul București

Primarul general Nicușor Dan precizează, vineri, că judecătorii Curții de Apel București au anulat partea din raportul Agenției Naționale de Integritate (ANI) care a reținut că este incompatibil și în conflict de interese, iar pe plângerea penală depusă de ANI s-a pronunțat definitiv Tribunalul București.

„Clarificări pe ce a dispus ieri Curtea de Apel, pentru că nu a fost foarte clar în relatările media:

1. ANI a reținut că sunt incompatibil și în conflict de interese. Curtea de Apel a anulat această parte de raport.

2. ANI a apreciat că s-a comis o infracțiune căci Primaria a plătit o amendă pe care trebuia să o plătesc eu. ANI a formulat plângere penală la Parchet.

Curtea de Apel a reținut că nu se poate pronunța pe această chestiune, care e de competența Parchetului. Însă între timp s-a pronunțat definitiv Tribunalul București, secția de contencios administrativ, care a spus că amenda trebuie plătită de Primărie, nu de mine. Parchetul va constata automat că infracțiunea nu există”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti a admis joi, în parte, cererea în care primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a solicitat anularea raportului Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care edilul a fost declarat în stare de incompatibilitate şi conflict de interese. Detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Deci fie ANI este incompetentă, fie este rău intenționată din motive de imixtiune politică! Oricum ar fi, rezultă că ANI este o glumă p.r.o.a.s.t.a! Cinste sistemului de Justiție încă cinstit!

  2. Adică, tractoristul și duamna cu sârma nu mai pot să lovească politic în campania lui Nicușor Dan?.

  3. Foarte interesant ce activ e ANI cateodata, culmea, actiunea dovedindu-se un mare fiasco.

    „Integritate pe bune” are o mare lista de parlamentari cu averi nejustificate. Oare acolo de ce nu se uita? Aaa, pentru ca ANI e politizata ca orice institutie romaneasca, de aia.