G4Media.ro

Nicuşor Dan: Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele…

Sursa Foto: Facebook/ Nicusor Dan

Nicuşor Dan: Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai / Plante de colecție din Indochina, Caraibe sau Oceania

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai, transmite News.ro.

„Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai. Bucureştenii şi turiştii vor putea admira plante de colecţie din zone cu o floră diferită de cea din ţara noastră, precum Marea Mediterană, Indochina, Caraibe sau Oceania”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
El a mai spus că persoanele pasionate de floricultură, colecţionarii de exemplare spectaculoase, cei care doresc să prezinte în cadrul expoziţiei o plantă mai deosebită din propria cultură, se pot înscrie la proiectul „Steward 2024”, organizat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

„Cei care doresc să se înscrie la selecţia de exponate, o pot face prin intermediul paginii de Facebook a ALPAB”, a completat Dan.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Felicitări! Zona era un reper al Herăstrăului, apoi a zăcut în degradare ani de zile. Ar fi frumos să renască.