G4Media.ro

Nicuşor Dan: Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Ne vom…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Nicuşor Dan: Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Ne vom ocupa şi de schimbarea pieselor de mobilier distruse

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, luni a început reabilitarea aleilor din Parcu Cişmigiu, vor fi înlocuite şi piesele de mobilier distruse, iar până acum a fost reparat Podul Mare din parc, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă şi ţarcurile pentru câini, transmite News.ro.

„Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cişmigiu. Lucrăm pe porţiuni – pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea şi tot aşa mai departe”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „sunt multe lucruri pe care le-am făcut în Cişmigiu – am reparat Podul Mare, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă, ţarcurile pentru câini”.

„Am plantat gazon, copaci, am montat pergolele pentru plantele agăţătoare. Am decolmatat puţurile de alimentare cu apă, am reabilitat instalaţiile de irigaţii şi am înlocuit toate plăcuţele indicatoare”, a completat Dan.

Edilul general a mai spus că PMB se va ocupa şi de schimbarea pieselor de mobilier distruse.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Și până acum ce naiba ai făcut? Dacă nu veneau alegerile, Cișmigiul ajungea o paragină totală.

  • „S-a încheiat reabilitarea Podului Mare din Cişmigiu” – stire din 28.04.2023; „Șantier nou în Parcul Cișmigiu, unde începe reabilitarea cuvei mari a lacului, anunță Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu.” – stire din 20.02.2024, etc., etc.

  • Asa este

  • A făcut o grămadă de chestii, ca să vezi e suficient să nu mai crezi toate minciunile de la televizor și să te uiți pe pagina lui la postări mai vechi. Încearcă, nu e greu 🙂

  • Realizările lui Nicusor sunt clare pentru cei care poseda abilitate cognitiva.
   Daca intr-adevar locuiesti in Bucuresti(de fapt ma cam indoiesc) afirmatia t-tale da dovada de un mare deficit de acuitate intelectuala.

 2. Dacă nu veneau alegerile, nu le făceai. Le lăsai în continuare în paragina , cum au fost pana acum. 3 ani nu le-ai vazut

 3. @Tania simonag: ba le-a văzut dar banii i-a făcut praf predecesoarea sa, pe iepurași, luminițe și alte prostii.