G4Media.ro

Nicușor Dan anunță reluarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Șantierul a fost abandonat…

Foto: G4Media

Nicușor Dan anunță reluarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Șantierul a fost abandonat în anul 2019

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, că vor fi reluate lucrările la patinoarul „Mihai Flamaropol”. Șantierul patinoarului a fost abandonat chiar în anul în care ar fi trebuit să fie inaugurat, 2019.
„Am lansat în consultare de piață caietul de sarcini pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului artificial «Mihai Flamaropol», astfel încât Bucureștiul să aibă o arenă sportivă de nivel național și internațional, dedicată sporturilor pe gheață. Invit companiile interesate să vină cu observații și recomandări privind conținutul Caietului de sarcini. Observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro până pe 1 martie”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.
Edilul menționează că lucrările la Patinoarul „Flamaropol” au început în 2016 și au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului în condițiile unor întârzieri și probleme de execuție. Potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare – doar lucrări la structura de rezistență.
Capacitatea întregului patinoar (format din Centrul Multifuncțional Sportiv și de Agrement și Arena Sportivă) se ridică la 4.424 de persoane.
Durata proiectului este de 24 de luni (de la data emiterii ordinului administrativ de începere).
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...