G4Media.ro

Nicușor Dan anunță o economie la buget de 72 de mii de…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Nicușor Dan anunță o economie la buget de 72 de mii de euro / Târgul de Toamnă pentru Copii, organizat în decorul unei piese de teatru, la Teatrul Excelsior / ”Valorificăm bunurile culturale ale Primăriei”

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, anunță că prin organizarea Târgului de Toamnă pentru Copii, organizat în decorul unei piese de teatru, la Teatrul Excelsior, s-a făcut o economie la buget de 72 de mii de euro.

”Valorificăm bunurile culturale ale Primăriei și facem o economie de 72.000 de euro – aceasta era chiria anuală pe care o plătea fosta conducere a teatrului pentru decorul spectacolului Vlaicu Vodă de la Teatrul Excelsior.

Acest spectacol, realizat în Anul Centenar (2018) a avut doar 12 reprezentații și a fost realizat de PMB, prin Teatrul Excelsior. Realizarea evenimentului și a decorului a costat nu mai puțin de 4,5 milioane de lei.

Acum, Directia Cultură, Învățământ, Turism, împreună cu noua conducere a Teatrului Excelsior și cu managementul Operei Comice pentru Copii au decis să utilizeze acest decor pentru amenajarea Târgului de Toamnă al Copiilor, care se desfășoară în curtea Operei Comice pentru Copii (OCC)”, anunță primarul pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul, care a început în data de 24 septembrie, va avea loc până în data de 13 noiembrie, în fiecare sâmbătă și duminică (sâmbăta, între orele 10-19, iar duminica între orele 10-14).

Târgul de Toamnă pentru Copii propune o serie de activități pentru copii, ateliere de creație, Aventura Parc etc.

Accesul în târg este gratuit, iar participarea la activități se efectuează pe bază de bilete, disponibile la Magazinul OCC.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. N a existat în București o mizerie mai mare, în centru, în parcuri, etc. de când a venit la conducere Plicusor

  2. Sa spuna ce se face cu economia asta de bani e tributul pe care l plateste primaria catre constanda pentru o zi

  3. Sa nu mai auzim de tine, frustratule, cel mai tam.pit primar ever, un ras de om!

  4. Sa nu cheltuie toată economia în același loc. Ar fi păcat!